Nikogo nie skarałem. Po prostu powiedz mi czy jest sens co kilka postów wklejać ten sam link? I jeszcze za kilka postów znowu, bo ktoś nie będzie miał ochoty przewinąć sobie kawałek do tyłu? A już było kilka IDENTYCZNYCH pytań, bo ludziom po prostu nie chce się zajrzeć do tyłu, przez co robi się ogromny burdel w temacie.
Black Desert JP (Japonia) - Guide
Witam.
Mam problem. Po wciśnięciu start game na stronie wywala mi mi stronę z takim czymś:
Kliknięcie pierwszego przycisku- ściąga jakiś downloader.
Drugi przycisk- użycie tego downloadera- ściąga plik exe 2gb, a później 16gb danych, czyli to co już mam i z czego instalowałem grę.
Trzeci przycisk- dokładnie to samo co z drugim.
Wie ktoś co robię nie tak? Jakieś pomysły?
Nikogo nie skarałem. Po prostu powiedz mi czy jest sens co kilka postów wklejać ten sam link? I jeszcze za kilka postów znowu, bo ktoś nie będzie miał ochoty przewinąć sobie kawałek do tyłu? A już było kilka IDENTYCZNYCH pytań, bo ludziom po prostu nie chce się zajrzeć do tyłu, przez co robi się ogromny burdel w temacie.
Najlepiej zebrać te wszystkie informacje w pierwszym poście. Przyznasz chyba że przegrzebanie 25 stron forum to nie jest najlepszy i najszybszy sposób poszukiwania informacji?
@ Kojijama
Musisz pobrać programik z zielonego przycisku i go zainstalować, po czym grę uruchamiasz z Czerwonego (jeśli masz 64bity) lub Niebieskiego(32 bity).
-----
POZA TYM WYBACZCIE MI ale gdyby NIE PO 20 PYTAŃ O TEN SAM PROBLEM to temat NIE MIAŁ BY 25 STRON. A czemu ma? Bo jesteście leniwi. Amen.
Ktoś ma jakieś rady jak przeskoczyć to całe Xigncode3, odinstalowałem nawet Avasta i d*pa ciągle Suspicious program jakiś wykrywa -,-
@ KojijamaMusisz pobrać programik z zielonego przycisku i go zainstalować, po czym grę uruchamiasz z Czerwonego (jeśli masz 64bity) lub Niebieskiego(32 bity).-----POZA TYM WYBACZCIE MI ale gdyby NIE PO 20 PYTAŃ O TEN SAM PROBLEM to temat NIE MIAŁ BY 25 STRON. A czemu ma? Bo jesteście leniwi. Amen.
Jak już napisałem, tak właśnie zrobiłem. Tylko że zamiast odpalić grę to ściąga mi te same pliki z których grę się instaluje. Jakieś inne pomysły?
A zainstalowałeś poprawnie i bez błędów grę? Też tak miałem, ponowna instalacja gry pomogła.
A zainstalowałeś poprawnie i bez błędów grę? Też tak miałem, ponowna instalacja gry pomogła.
3x instalowałem. Instalacje przebiegały bez błędów.
Pewnie ci gry do rejestru nie dodało i launcher gry nie wykrywa.
Coś jest nie tak z serwerami, czy tylko ja mam problem z zalogowaniem się do gry. Przez cały czas utrzymuje się taki komunikat:
Jeszcze z rana wszystko wszystko było ok.
Próbuj inny VPN.
kurde zeby zagrać trzeba odpalić przez strone a ten VPN wgl żadnych Japońskich serwerow mi nie wyszukuje ;/ jest jakis inny program dzialający na podobę VPN?
Możesz sobie zakupić FlyVPN, cały czas na nim gram i działa dobrze, z darmowych nie wiem, czy coś lepszego niż ten Softether znajdziesz.
btw.
Coś jest nie tak z serwerami, czy tylko ja mam problem z zalogowaniem się do gry. Przez cały czas utrzymuje się taki komunikat:Jeszcze z rana wszystko wszystko było ok.
Też tak teraz mam, więc może coś z serwerami.
przed tem VPN działał teraz od 30 min nie mogę się połączyć coś pięknego/ żeby grać trzeba mieć stale jp JP czy potrzeba go tylko do ODPALENIA Launchera? bo ciągle próbowałem odgadnąć ten obrazek do logowania i klapa.
@Sadorus ja już mogę się zalogować, więc pewnie też Ci się udało.
@Igross aby grać musisz użyć VPN do zalogowania się, pmang launchera i oczywiście do samej gry, więc możesz ustawić VPN na cały net, same aplikacje lub po prostu konkretne adresy IP (ja mam na konkretne adresy IP, bo tak działa najlepiej mi).
@Segi
W tym problem że na każdym Japońskim serwerze ciągle wyskakuje mi brak polączenia, ciągle odswieżam i nic ;/ dostaje szału a jak uda się połączyć to po minucie wywala i nawet nie dałem rady zdązyć się zalogować ;/ strasznie podoba mi sie BD i muszę w to zagrać xd
Co prawda to prawda jak ludzie nie potrafią poradzić sobie z grą, nawet jak są od tego poradniki to po prostu nie jest dla nich
Co prawda to prawda jak ludzie nie potrafią poradzić sobie z grą, nawet jak są od tego poradniki to po prostu nie jest dla nich
Sorry, jeżeli mi nie działa VPN to na prawdę ten poradnik jest strasznie dla mnie przydatny, pomyśl trochę a potem pisz.
Ktoś miał problemy z tym Xigncode3? Jak tak to jaka aplikacja wam to powodowała? Bo za cholere nie mogę sobie poradzić. W trayu nie mam już praktycznie nic włączonego i dalej Suspicious program i oczywiście nie może ta apka napisać jaki, tylko trzeba zgadywać... Napisałem email do tego całego twórcy tego ustrojstwa ale pewnie odpiszą za rok... A ja chciałbym sprawdzić czy gra będzie znośnie chodzić na moim staruchu.
Na którym serwerze gra najwięcej europejczykowi? Polaków?