Black Desert JP (Japonia) - Guide

Nie wiem o co chodzi ale ja przeinstalowałem grę 3x i nigdy nie miałem pobierania patchu tak jak na Twoim screenshocie :xWidzę że inni mają tylko nie ja, chociaż wątpię żeby to wpływało na mój błąd z XigncodePróbowałeś pobierać przez Internet Explorer? Chociaż mi przez Chrome działało...

A jest różnica przy pobieraniu aktualizacji?

Też mnie to 200% dziwi A pod oknem jest:

Spróbuj podmienić TEN plik i odpalić od nowa.

Japończyki pracują na 200% normy więc to normalka :P

Spróbuj podmienić TEN plik i odpalić od nowa.Japończyki pracują na 200% normy więc to normalka

Oni chyba nie chcą mnie w tej grze.11215598_958361757531876_1257134601_o.jp

Kocan spróbuj wyłączyć patchera, vpn i od nowa. Miałem taką sytuację i mi pomogło. Jak szybko Ci się to ściąga.

Kocan spróbuj wyłączyć patchera, vpn i od nowa. Miałem taką sytuację i mi pomogło. Jak szybko Ci się to ściąga.

Wiesz różnie raz 1% przez 5 minut a potem 5% w ciągu 2 minut. Chyba, że pytasz o prędkość w kb/s to mi się niestety nigdzie nie wyświetla.

I wyłączenie patchera i vpn nie pomaga.

witam zainstalowałem 1 instalke poszła bez błędów gra sie załancza tylko wyskakuje 3 opcje jak biore 1 szą musze coś wpisac nie wiem co 2 ga wychodzi z gry a 3 cia opcje prosze o pomoc . PS jak zainstalowac patcha angieskiego pozdrawiam

witam zainstalowałem 1 instalke poszła bez błędów gra sie załancza tylko wyskakuje 3 opcje jak biore 1 szą musze coś wpisac nie wiem co 2 ga wychodzi z gry a 3 cia opcje prosze o pomoc . PS jak zainstalowac patcha angieskiego pozdrawiam

Serio?!? Z trudniejszymi rzeczami sobie poradziłeś a z tym nie?;p

Eng patch masz na pierwszej stronie, instalacja jest banalna... odpalasz exe-> instalujesz -> odpalasz eng patcha (BlackDesert Patcher Japan.exe) -> klikasz "Apply patch".

Z tego, co pamiętam do wpisania na początku jest "Family name", czy coś w tym stylu, więc wpisujesz sobie tam jakąś nazwę "rodziny/klanu", będzie ona widnieć nad nazwą Twojej postaci.

Czy jest możliwość, że ten błąd występuje z powodu braku miejsca na dysku (miejsce mam, ale często miałem tak, że mi się gra nie pobierała na steam z powodu "braku miejsca" mimo, iż miejsce było)

Gra naprawdę dobra, ma ogromny potencjał na razie jestem w fazie rozkminiania co tu ciekawego można robić (a jest tego masa). Mógłby mi ktoś wytłumaczyć o co chodzi z podłączaniem złóż i co to daje ? (np jak łowie na wyspie na oceanie).

A ja natomiast mam problem z aktywacją konta i za nic nie moge tego przeskoczyc :/

http://scr.hu/26s3/1ltwq

A ja natomiast mam problem z aktywacją konta i za nic nie moge tego przeskoczyc :/http://scr.hu/26s3/1ltwq

Wybierz inny serwer w VPN. Za dużo osób rejestrowało się z obecnego IP. Szukaj aż trafisz:)

Może ktoś wrzucić pliki gry z aktualnego clienta? Chodzi mi o spaczowane pliki. Od rana ściągam update, jedzie teraz 2 na 4 pliki i jest 58%. Nie mam jak tego zostawić bo bo jakiś czas się wysrywa. Nic przyjemnego.

Gra naprawdę dobra, ma ogromny potencjał na razie jestem w fazie rozkminiania co tu ciekawego można robić (a jest tego masa). Mógłby mi ktoś wytłumaczyć o co chodzi z podłączaniem złóż i co to daje ? (np jak łowie na wyspie na oceanie).

Gdzieś w tym temacie ktoś to tłumaczył. O ile dobrze pamiętam to bez połączenia sprzedajesz za tylko około 30% pełnej ceny a po połączeniu sprzedajesz produkt za jego 100% cene.

Elo,gierka podziałała kilka dni a teraz mam problem.Nie chodzi o dziwo o żaden VPN ani inną pierdołkę z łącznością tylko o samą grę.Otóż wszytko pięknie ładnie się uruchamia,antycheat wczytuje się jak należy,loga producentów także wyskakują i łączy się z serwerem,ale kiedy próbuję połączyć się z konkretnym channelem gra się zawiesza.Jest to dla mnie zaskoczeniem,szczególnie,że działała wczoraj jak nalezy.

Sposób na LAGI!!!

Dla każdego kto ma z tym problem :)

Chciałem zagrać, ale najwidoczniej program do zmiany ip mnie nie lubi, bo na każdym z japońskich ip albo nie chciało się połączyć, albo gdy już się połączyło to stronka nie chciała mi się załadować... Chyba będę musiał żebrać o konto ;x

DeSkA jak my Cię kochamy <3:D Zaraz sprawdzę, bo te cofki psują całą przyjemność z gry.

Drakean jeśli masz Win 8(1) przy po wyborze serwera VPN wybierz tą 2 opcję (Use UDP) ponieważ TCP nie działa na tych systemach ;)

-----

Ohohohoo :D Działa I NIE MA COFEK! :D

Tym razem pojawia sie komunikat, ze niby połączenie jest złe (na stronie BD się taki pojawia)

To teraz spróbuj innego serwera (oczywiście cały czas opcja UDP), czasami tak jest. ;)

Żeby nie zaśmiecać tego Teamtu na Forum (Bo tak naprawdę 60% postów to pytanie się ciągle o te same błędy które były omówione kilka postów wyżej ;x ) i docenić Prace DeSki Zapraszam Wszystkich Na Fun Site Black Desert stworzony właśnie przez DeSkę. Linku nie mogę podać z racji regulaminu tego forum ale macie go w ostatnim poradniku DeSki lub jego Stopce. :)

Sposób na LAGI!!!Dla każdego kto ma z tym problem

WTFAST HYPE 250 PINGU