Black Desert JP (Japonia) - Guide

Chciałem zagrać, ale najwidoczniej program do zmiany ip mnie nie lubi, bo na każdym z japońskich ip albo nie chciało się połączyć, albo gdy już się połączyło to stronka nie chciała mi się załadować... Chyba będę musiał żebrać o konto ;x

U mnie to samo. Niby pisze connected ale strona sie nie wczytuje. Nawet podejrzalem na moim ts3 jaka mi narodowosc przypisalo po zmianie ip... dalej widnieje polska. Od paru dni mam tak. Z regoly po poprawnym polaczeniu otwieral mi sie automatycznie panel sterowania i pytal sie czy to ma byc siec prywatna czy publiczna. Teraz tego nie ma. Ktos ma jakies pomysly?

Wszyscy tak piszą o problemach a ja mam pytanie z innej beczki.

Enchantował ktoś już broń? Słyszałem że nieudane enchantownie psuje max wytrzymałość broni i że trzeba to naprawić tym samym typem broni.

Czyli jeśli mam powiedzmy broń żółta za parę milionów, to do naprawy trzeba 2 taka sama kupić?

@Pahequel sprawdź to co napisałem wyżej o UDP.

@Sildu słyszałem że nieudany enchant wpływa na broń dopiero od +7

Tak jest. DeSkA kupił domenę i layout, a mi udało się pchnąć w stronę drugie życie, szlifując ją. Jest jeszcze kilka kwestii do zrobienia, jednak strona jest już na tyle funkcjonalna, że można ją opublikować. DeSkA dba o materiały na stronie, ja jestem administratorem technicznym :) Poradników jeszcze jest mało, ale powoli ich ilość rośnie. Proszę też o przeniesienie się całej społeczności TAM. Link jest w stopce DeSkI i mojej. Macie do dyspozycji forum i odpowiednie sekcje, ale proszę najpierw zapoznać się z regulaminem.

P.S Proszę o zgłaszanie wszelkich błędów w funkcjonalności strony lub też propozycji odnośnie jej tutaj, albo tam - na PW.

Na bieżąco dodaje wszystkie poradniki , także dziś myślę że większość już będzie dostępna.

Tak jest. DeSkA kupił domenę i layout, a mi udało się pchnąć w stronę drugie życie, szlifując ją. Jest jeszcze kilka kwestii do zrobienia, jednak strona jest już na tyle funkcjonalna, że można ją opublikować. DeSkA dba o materiały na stronie, ja jestem administratorem technicznym Poradników jeszcze jest mało, ale powoli ich ilość rośnie. Proszę też o przeniesienie się całej społeczności TAM. Link jest w stopce DeSkI i mojej. Macie do dyspozycji forum i odpowiednie sekcje, ale proszę najpierw zapoznać się z regulaminem.P.S Proszę o zgłaszanie wszelkich błędów w funkcjonalności strony lub też propozycji odnośnie jej tutaj, albo tam - na PW.

uh, to może ustawicie overflow: hidden na sliderze bo animacje wychodza poza kontener. I co to maja byc za zdjecia w miniaturkach? Radził bym ustawić img jako tlo div zeby sie automatycznie skalowało.

uh, to może ustawicie overflow: hidden na sliderze bo animacje wychodza poza kontener. I co to maja byc za zdjecia w miniaturkach? Radził bym ustawić img jako tlo div zeby sie automatycznie skalowało.

Zdjęcia się tak skalują ponieważ strona jest zbyt wąska, dziś poszerzymy stronę i tego problemu już nie będzie :)

@Ren

Przecież napisałem, że jest jeszcze KILKA kwestii do zrobienia. Nie wszystko jestem w stanie zrobić w jeden dzień.

@RenPrzecież napisałem, że jest jeszcze KILKA kwestii do zrobienia. Nie wszystko jestem w stanie zrobić w jeden dzień.

Co nieeee, myk zrobione w 2 godziny ! ;d

Witam ja mam problem z rejestracją, jak klikam ten pierwszy przycisk na stronie głównej od rejestracji a następnie pomarańczowy żeby stworzyć nowe konto to wywala mi taki oto błąd.

会員登録エラー

会員登録時にエラーが発生いたしました。
※お客様のネットワーク上の問題により
この画面が表示されている可能性がございます。

誠に恐れ入りますが、24時間経過以降に
改めて会員登録手続きを行なってください。

Błąd rejestracji użytkownika

Błąd nastąpi w momencie rejestracji członkostwa.
przez Twoich problemów z siecią
Ten ekran jest możliwe, że jest wyświetlany.

Naprawdę przepraszam, po upływie 24 godzin
Proszę ponownie przeprowadził procedurę rejestracji członków.

Co robić co robić? ;C

Witam ja mam problem z rejestracją, jak klikam ten pierwszy przycisk na stronie głównej od rejestracji a następnie pomarańczowy żeby stworzyć nowe konto to wywala mi taki oto błąd.会員登録エラー会員登録時にエラーが発生いたしました。※お客様のネットワーク上の問題によりこの画面が表示されている可能性がございます。誠に恐れ入りますが、24時間経過以降に改めて会員登録手続きを行なってください。Błąd rejestracji użytkownika Błąd nastąpi w momencie rejestracji członkostwa. ※ przez Twoich problemów z siecią Ten ekran jest możliwe, że jest wyświetlany. Naprawdę przepraszam, po upływie 24 godzin Proszę ponownie przeprowadził procedurę rejestracji członków.Co robić co robić? ;C

Normalnie tylko zastrzelić ........

Przeczytaj kilka postów wyżej Odpowiedź na ten problem została udzielona już ponad 15 razy ....

/Dwon

Dało z 5 razy .. za 6 już nie ..

Witam ja mam problem z rejestracją, jak klikam ten pierwszy przycisk na stronie głównej od rejestracji a następnie pomarańczowy żeby stworzyć nowe konto to wywala mi taki oto błąd.会員登録エラー会員登録時にエラーが発生いたしました。※お客様のネットワーク上の問題によりこの画面が表示されている可能性がございます。誠に恐れ入りますが、24時間経過以降に改めて会員登録手続きを行なってください。Błąd rejestracji użytkownika Błąd nastąpi w momencie rejestracji członkostwa. ※ przez Twoich problemów z siecią Ten ekran jest możliwe, że jest wyświetlany. Naprawdę przepraszam, po upływie 24 godzin Proszę ponownie przeprowadził procedurę rejestracji członków.Co robić co robić? ;C

Poszukaj innego serwera w VPN. Za dużo osób rejestrowało się z tego IP przez co jest blokada na 24h.

Hanuel nie dało się tak? ...

moglby ktos wrzucic PAD02180.PAZ z gory thx

ewentualnie jak jestescie na ts'ie to moge wbic byloby latwiej informowac o uszkodzonych plikach

DeSkA dasz rade wrzucić dzisiaj klienta do wieczora ? ^^ Bo widziałem pisałeś coś o tym na stronce.

Dla tych którzy z nami siedzieli na tsie, przenieśliśmy się na ten: ts3.novasociety.com kanał na samym dole.

Zapraszamy wszystkich na FanSite Black Desert Online

www.blackdesert.com.pl

Dodaliśmy własnie najważniejsze poradniki , kilka trików oraz na bieżąco staramy się pomagać!
Aktualnie większość ludzi przesiaduje na ts3 : ts3.novasociety.com kanał Black Desert ( na samym dole )

Jedno pytanie bo nigdzie nie mogę odnaleźć informacji co do jp wersji.

Wiem, że korea miała to w item shopie ale na jp nawet tego nie znalazłem (item shopu)^^

Jak to wygląda z resetowaniem skill tree ?

Cały czas próbuje się zalogować i nadal nic (używam windowsa 8.1 i zaznaczam drugą opcję) Mógłby ktoś mi po prostu dać jakieś konto, albo stworzyć nowe na mój mail?

Brakuje pliku pad2323.paz :/ Niestety nie mogę pobrać ze strony, po prostu się nie da. Byłbym wdzięczny gdyby ktoś mógł wrzucić tutaj ten pliczek :)

Brakuje pliku pad2323.paz :/ Niestety nie mogę pobrać ze strony, po prostu się nie da. Byłbym wdzięczny gdyby ktoś mógł wrzucić tutaj ten pliczek

http://www.blackdesert.com.pl/download/PAD02323.PAZ

nom nie działa(wczoraj jeszcze z tego pobieralem) musisz poczekac bo deska mial wrzucic caly klient na fansite'a moze dlatego to aktualnie nie dziala