Witam jestem nowy na forum, chciałem się dowiedzieć czy Black Desert jak się kupuje ten najtańszy "pakiet" to czy zawiera on pełną wersję gry,czy kupuje się go jednorazowo, i czy później po jego zakupie nie trzeba płacić abonamentu?I czy można go zakupić przez paysafe card?
Black Desert-kupno
To jednorazowy zakup - kupujesz pełną grę i już więcej nie płacisz
Witam jestem nowy na forum, chciałem się dowiedzieć czy Black Desert jak się kupuje ten najtańszy "pakiet" to czy zawiera on pełną wersję gry,czy kupuje się go jednorazowo, i czy później po jego zakupie nie trzeba płacić abonamentu?I czy można go zakupić przez paysafe card?
tak można paysafecard.
i polecam NAJTAŃSZĄ paczkę, nie pchaj się dalej
Dowolny pakiet kupujesz jednorazowo i daje Ci to dostęp do gry. Typowe B2P. Płacisz i grasz ile chcesz. Nie ma abonamentu. Nie jest to stricte pełna wersja gry, ponieważ item shop posiada multum przedmiotów składające się na gotowy i pełny produkt bez "ograniczeń" tj.
zminimalizowanie podatku na markecie, pety podnoszące drop, udźwig i sloty dla postaci, kostiumy wykorzystywane w zależności od sytuacji, pokojówki pozwalające deponować itemy na odległość albo korzystać z marketu na odległość, artisan memory niezbędne przy enhancie przedniotów itp. itd. Można bez tego grać ale odpowiedz sobie na pytanie sam: czy warto?
Dowolny pakiet kupujesz jednorazowo i daje Ci to dostęp do gry. Typowe B2P. Płacisz i grasz ile chcesz. Nie ma abonamentu. Nie jest to stricte pełna wersja gry, ponieważ item shop posiada multum przedmiotów składające się na gotowy i pełny produkt bez "ograniczeń" tj. zminimalizowanie podatku na markecie, pety podnoszące drop, udźwig i sloty dla postaci, kostiumy wykorzystywane w zależności od sytuacji, pokojówki pozwalające deponować itemy na odległość albo korzystać z marketu na odległość, artisan memory niezbędne przy enhancie przedniotów itp. itd. Można bez tego grać ale odpowiedz sobie na pytanie sam: czy warto?
kurde otworzyłeś mi oczy Dziękuje
A od paru dni zastanawiałem się czy pograć w BDO teraz już wiem
Oprócz zakupu gry dolicz 30-40 euro na pety i może udźwig (ja mam +150). Wszystko oczywiście na promocjach. Dodatkowe zakupy możesz rozłożyć w czasie. W moim przypadku wydanie 40e zajęło 10 miesięcy. Czy to dużo? Jak na ponad 80 dni online (realnie pewnie z połowa tego czasu) świetnej zabawy to uważam, że niewiele.
Do 50lvl uważam, że nie musisz absolutnie nic dokupować. A to czy wbijesz ten poziom w 8h (tylko grindując) czy tydzień online (poznając grę i jej możliwości) zależy tylko od Ciebie.
zakup gry + dodatkowo kilka euro na pety + udzwig i musisz jeszcze wliczyc dodatkowe 6-10tysiecy zlotych na upgrade sprzetu zeby udzwignal ta gre na node warach i siegach