Bry. Nie szukam ludzi do latania bo jestem raczej "wolnym strzelcem". No chyba, że na insty, dungi, czy co tam jest w BD. Ale to w przyszłości. Wracając, szukam kogoś kto wytłumaczy mi możliwości BD, prócz grindu. Ogólnie gdy widzę 2923849289489238423 NPC to dostaję pierdolca i nwm w co ręce włożyć :D. Znajdzie się ktoś?
Black Desert - lekka pomoc
Jak znasz troche angielskiego to polecam to (tlumaczy wiekszosc rzeczy o ktorych mogl bys sie zastanawiac) :
Polecam Ci obejrzec poraniki Szubrawca, myślę, że rozwieje Twoje wątpliwości co można robić w BDO prócz grindowania
https://www.youtube.com/channel/UCdxpD490tzBeGZZ5KS60f4A/videos
Chodzi mi tu głównie o crafting, którego prawie nie opisał. Znajdzie się ktoś kto POMOŻE ROZMOWĄ NA TS, a nie powysyła filmiki?
Sojinaru to nie na tym forum , tutaj nikt nie odważy się wejść na ts3 bo zaraz usłyszałbyś płacz dzieciak
a tak poważnie Filmik dał ci fajny wystarczy się dobrze wsłuchać
Okej. Stanąłem już na początku bo nie mogę postawić w domku stoiska alchemicznego. No i po co mi dalsze poradniki jak tego na starcie zrobić nie mogę a wszystko i tak inaczej wygląda jak w poradnikach na tą chwilę.
Bry. Nie szukam ludzi do latania bo jestem raczej "wolnym strzelcem". No chyba, że na insty, dungi, czy co tam jest w BD. Ale to w przyszłości. Wracając, szukam kogoś kto wytłumaczy mi możliwości BD, prócz grindu. Ogólnie gdy widzę 2923849289489238423 NPC to dostaję pierdolca i nwm w co ręce włożyć :D. Znajdzie się ktoś?