Black desert online PROBLEM

Witam pare dni temu zdobylem guest passa i dzisiaj udalo mi sie sciagnac gre. Moj problem polega na tym ze gdy klikam w luncherze ,,play'' wyskakuje mi komunikat : You dont have access to the game''. Na stronie wszystko sie zgadza ze mam tego guest passa, nie wiem o co tu chodzi czy mial juz ktos taki problem ? CO mam robic? pomozcie :-)

Ok juz rozwiazalem problem.

Zrobilem blad taki ze aktywowalem ponad tydzien temu ten kod i poprostu te 7 dni mi przepadly. :-( Niestety tak wiec informacja dla wszystkich: Od momemntu wpisania kodu na stronie zaczyna byc odliczane to 7 DNI (chodz na stronie konta pisze ze masz te 7 dni ) tak wiec to tyle... :-(

Jesli ktos ma guest passa na zbyciu prosze o podeslanie na PW bede bardzo wdzieczny

Witam pare dni temu zdobylem guest passa i dzisiaj udalo mi sie sciagnac gre. Moj problem polega na tym ze gdy klikam w luncherze ,,play'' wyskakuje mi komunikat : You dont have access to the game''. Na stronie wszystko sie zgadza ze mam tego guest passa, nie wiem o co tu chodzi czy mial juz ktos taki problem ? CO mam robic? pomozcie :-)