Witam zakupiłem dzis black desert szukam jakies polskiej gildi która pomoże mi ogarnąć gre
Black desert pomoc na początek
Na początku jedyne co ci może pomóc w tej grze to karta kredytowa (mówię poważnie). Tutaj masz discord https://discordapp.com/invite/V4na5xD gdzie rezyduje większość gildii i tam masz kanały gdzie możesz łatwo znaleźć odpowiednią gildie dla ciebie
A co aż takie pay2win?
Nie p2w ale są pewne rzeczy bez których na dłuższą metę jest ciężko np takie pety które zbierają ci dropa . Zabijasz tyle mobów że nie ma sensu samemu zbierać chyba że jesteś masochistą . Jeden pet z niskiej półki kosztuje 9 euro (możesz mieć 5 petów, zaraz się pewnie odezwą głosy ale przecież można pety kupić na markecie jak i niektóre rzeczy ale to jest losowe jak prawie wszystko w tej grze może ci się trafić za pierwszym lub za tysięcznym razem ) Później będziesz potrzebował wagę,sloty (możesz kupić za loyalki ale troche ci to zajmie ) Outfit możesz kupić z marketu no i oczywiście sławny ValuePack który daje ci 100 wagi 16 slotów darmowe kolory więcej expa do life/combat/training
I oczywiście najważniejsza zmniejsza ci podatek z sprzedawania na markecie (oczywiście ValuePacka można kupić za loyalki co 14 dni) ValuePack na 30 dni 15 euro
Dzieki za info zobacze co i jak w grze jesli bedzie duze pay2win to pogram w coś innego
Trochę p2w jest jeśli chodzi o meltowanie strojów a reszta to jestPay to get faster
Haha a powiedz mi jeszcze jedno dużo osob na serwerach jest?
Jest dość sporo na samym steamie jest 15k osób a sądze że z 50-70% jest na zwykłym ponieważ kiedyś gra była dostępna tylko przez stronę
Okej jutro sie odezwę bo dzis juz raczej nie zagram dzieki za pomoc