Black Desert / PUBG

Witam :)

Poszukuje kogoś do pogrania wspolnie w Black Desert Online.

Niedawno zaczalem swoja przygode z tym MMO (Wczesniej gralem odrazu po premierze ale jakos nie bylo z kim pograc)

Zaczalem grac Maehwa i mam dopiero 20 lvl ktory sie wbija dosyc szybko ,jesli bylby ktos chetny moge poczekac z lvlem ,a potem mozna pograc wspolnie.

Czemu napisalem o PUBG? Fajnie by bylo gdyby ta osoba jeszcze grala w owa gre ,zawzse to odskocznia do pogrania w cos innego.

TS3 lub Discord no i przynajmniej 20+

Zostawiajcie kontakt do siebie tutaj lub na pw

Jest tyle gildii polskich w BDO, że bardzo trzeba się postarać żeby nie mieć z kim zagrać. Wystarczy na community polskie na discord zajrzeć.

Jest tyle gildii polskich w BDO, że bardzo trzeba się postarać żeby nie mieć z kim zagrać. Wystarczy na community polskie na discord zajrzeć.

Dzieki Valakas za post który zbytnio nic nie wniósł do tematu.

Jesli bym szukal gildi to raczej post by zaczynał sie "Szukam gildia w BDO"

Tutaj jak widzisz poszukuje kogos kto gra w BDO i Pubga.

Dzieki Valakas za post który zbytnio nic nie wniósł do tematu.

Jesli bym szukal gildi to raczej post by zaczynał sie "Szukam gildia w BDO"

Tutaj jak widzisz poszukuje kogos kto gra w BDO i Pubga.

Ale w każdej gildii praktycznie znajdziesz ludzi którzy mają PUBGA, na który TS gildii nie wbijałem czy to zaprzyjaźnionej, obecnej czy byłej to były podkanały m.in specjalnie do gry w PUBGA i często ludzie grali razem. Jedno drugiego nie wyklucza.

Również szukam jakiejś luźnej grupki do pograNIa w bdo, troszje stażu mam wiec jak cos moge podpowiedziec, family name:Owieczki, jak cos dzisiaj jakos po 19 powinienem byc to mozemy sie zgadac. Na priv nie moglem @AEn napisac.

Ale w każdej gildii praktycznie znajdziesz ludzi którzy mają PUBGA, na który TS gildii nie wbijałem czy to zaprzyjaźnionej, obecnej czy byłej to były podkanały m.in specjalnie do gry w PUBGA i często ludzie grali razem. Jedno drugiego nie wyklucza.

W sumie fakt, ale jakby nie patrzeć nie przeszkodzi spytać :)

Również szukam jakiejś luźnej grupki do pograNIa w bdo, troszje stażu mam wiec jak cos moge podpowiedziec, family name:Owieczki, jak cos dzisiaj jakos po 19 powinienem byc to mozemy sie zgadac. Na priv nie moglem @AEn napisac.

Napisałem na priw

cześć poszukujecie jeszcze jakiejś duszyczki do bdo?

hej też bym z chęncią pograł w bdo jak jeszcze szukacie kogoś to daicie znać

cześć poszukujecie jeszcze jakiejś duszyczki do bdo?

hej też bym z chęncią pograł w bdo jak jeszcze szukacie kogoś to daicie znać 

Tak ,pewnei :)

Tylko gramy po troszku w to i to więc jeśli wam to nie przeszkadza to zapraszam :)

Podajcie steam na priw lub jakiś kontakt do was.

Witam :)

Poszukuje kogoś do pogrania wspolnie w Black Desert Online.

Niedawno zaczalem swoja przygode z tym MMO (Wczesniej gralem odrazu po premierze ale jakos nie bylo z kim pograc)

Zaczalem grac Maehwa i mam dopiero 20 lvl ktory sie wbija dosyc szybko ,jesli bylby ktos chetny moge poczekac z lvlem ,a potem mozna pograc wspolnie.

Czemu napisalem o PUBG? Fajnie by bylo gdyby ta osoba jeszcze grala w owa gre ,zawzse to odskocznia do pogrania w cos innego.

TS3 lub Discord no i przynajmniej 20+

Zostawiajcie kontakt do siebie tutaj lub na pw

muj nik na stimie to EnzoGTR