Ja również
Black Desert RU - Zaproszenia na CBT1
Ja chcę!
To są pierwsze zaproszenia dla prowadzących FanSite prawdopodobnie. Furia z Black-dsert.com tez dostał kody bo gadałem z nim 1h temu ale on dostał ich 30 =.= , prawdopodobnie dlatego że prowadzi fansite dla international . Polski Fansite się tworzy jednak jest już zarejestrowany + mam licencje od Pearl Abys , pewnie dlatego dostałem klucze Nasz Fansite wstanie przed końcem maja.
No to super. To powodzenia i czekamy na pierwsze testy. Mam nadzieje, ze bedziemy mieli headstart w tym roku.
Ja zawsze chętny
Z chęcią. BD super gra
Chętnie wypróbuję, tego dobrze zapowiadającego się MMORPG-a .
Jeżeli masz jeszcze jeden zbędny kluczyk chętnie bym go przyjął i chciałbym sprawdzić Black Desert czy na prawdę jest tak dobra jak wszyscy mówią. Dzięki i pozdrawiam DeskA
Ja też bym poprosił Możemy dalej w translacje się bawić
Bardzo chętnie bym przygarnął kluczyk... Czekam z niecierpliwością na wersje rosyjską, żeby w miarę komfortowo przetestować gierkę.
Też bym przygarnął 1 kluczyk, bo na wersji KR trochę pingi przeszkadzają.
Gram obecnie na wersji JP i wszystko fajnie pingi po 300 + a jeżeli będzie możliwość uzyskania klucza na ru wtedy miałbym możliwość porządnego grania w ta grę .
@DeSkA pisze się na obt
No to jak ping ma być 60, to ja byłbym niezmiernie szczęśliwy jeśli mógłbym otrzymać kluczyk, ponieważ na jp mam straszne cofki. ;/
Deska! Użytkownicy tego portalu kochają Cię.
@DeSkA pisze się na obt
To jest CBT= Closed Beta Test's z kluczykami, OBT= Open Beta Test's gdzie każdy może dołączyć
To jest CBT= Closed Beta Test's z kluczykami, OBT= Open Beta Test's gdzie każdy może dołączyć
raczej chodziło mu o to że nie dostanie klucza na CBT i dopiero zagra na OBT....
Gram obecnie na JP. Gra się fajnie , z pingiem daje sobie rade, tłumaczenie twoje bardzo się przydaje Choć im bliżej tym lepiej. Chętnie przyjmę twój klucz do BD RU
jeżeli taki ci zostanie. pozdrawiam
xD jeśli coś ci zostało również po proszę c;
u Japończyków xD jest taki Ping..że ciężko grać he..Lecz chociaż w Kreatorze mogłem się pobawić c ;
Daj znać Deska, jak będziesz miał jakiegoś keya na ew. sell, bo nie wierzę w swoje szczęście xD Na Japońcu trochę średni ten ping, a rusek będzie okej raczej plus znajomość języka ruskiego, to i można się porozumieć z tubylcami jakoś i nie zamykać się tylko na polskie/eu community xD
Połowa odpowiedzi jest od użytkowników z maks 5 postami mam nadzieję, że jak wymyślisz już jakiś "konkurs" uwzględnisz multikonta lol :>
Najlepiej co najmniej półroczny staż i oraz min 50 postów, żeby nawet pomyśleć o wzięciu udziału
xD to,że ktoś mało piszę na forum nie znaczy,że nie śledzi tego co się dzieje ; )
Osobiście np wchodzę na forum jeśli xD jest coś ciekawszego a w Black Desert trochę na Japońskich serwerach pograłem niestety ten magiczny ping .. xd
He Konkurs brzmi ciekawie ^^