Black Desert RU - Zaproszenia na CBT1

Połowa odpowiedzi jest od użytkowników z maks 5 postami mam nadzieję, że jak wymyślisz już jakiś "konkurs" uwzględnisz multikonta lol :>Najlepiej co najmniej półroczny staż i oraz min 50 postów, żeby nawet pomyśleć o wzięciu udziału

Ja bym się nie załapał pod względem postów ^^, ale to mało istotne, ważne by było to osoby, co grały trochę na azjatyckich/ruskich serwerach, bo jak będą jakieś zabezp. jak np w wersji Koreańskiej, czy Japońskiej to żeby sobie poradziły, a nie spamowali na forum lub sprzedali/wymienili klucz.

Jak widać z tematu o Japońskiej wersji ludzie nie radzą sobie z kontami, VPN, instalacją gry itp...

Zresztą autor tematu sam sobie zdecyduje w jakis sposób rozda te klucze.

::EDIT:: @donataneqq

Oczywiście, że nie, co nie zmienia faktu, że byli/są tacy ludzie. ;)

Nie było w tym nic trudnego... filmik jak to zrobić był zrozumiały xD trochę zabawy tylko z tym kodem z obrazka było:D lecz tak wszystko było do ogarnięcia xd

Chętnie przytuliłbym taki kluczyk :)

Został Ci jeszcze jakiś kluczyk? Chętnie się załapie.

Nie to nie jest multikonto. Na mmorpg jestem od dawna, na forum od wczoraj :P

Z chęcią przygarnęłabym kluczyk :)

Także, jestem chętny na grę na rosyjskiej wersji ;) Szkoda, że nie ma opcji zaproszenia całej gildii :/

Bardzo chetnie przyjme jakis kluczyk :) Na japnskiej jest tragedia z pingiem ale gra jest mega

Jeżeli zostanie jakiś kluczyk przyjmie i dobrze wykorzystam

Chętnie bym zagrał na ruskiej becie bo ma być ponoć odrobinę inaczej, lepiej, niż na JP. :)

Bardzo chetnie wzial bym udzial :D

jak macie jeszcze klucz przetestuje chętnie

Ja również chętnie przygarnąłbym kluczyk ;)

Chętnie przetestuje wersje Rosyjską gry

Ja również. :D Na JP zbyt mocne lagi miałem, tutaj powinno być fajnie. ;)

Witam wszystkich.

Jako jeden z liderów europejskiej społeczności Black Desert otrzymałem 10 zaproszeń na CBT 1 Black Desert RU
Prawdopodobnie BETA będzie pod koniec Maja i dostęp będą mieli tylko ludzie z zaproszeniami na CBT.

Oczywiście Polonizacja oraz English Patch będą działały pod tą wersję.

Kto chętny na zaproszenia? :)

Zastanawiam się jeszcze nad formą dystrybucji kluczy , może konkurs zobaczymy jednak bo zwróciłem się jeszcze z prośbą o dodatkowe klucze dla Polskiej Społeczności.