Black Desert STEAM. Pytanko :)

Witam, chcę zakupić grę na steam ponieważ mam tam te 10E. Interesuje mnie czy konto do Black desert będzie działało na wersji steamowej jak i na tej kupionej z głównej strony Black Desert ?

Na 2 komputerze nie posiadam steama a posiadam zainstalowaną grę gdzie loguje się przez launcher, interesuje mnie czy to działa w 2 strony ?

Z góry dziękuje, przepraszam za moją niewiedzę :)

Niestety ale nie bedzie dzialac . Nie zaloguejsz sie na steam przez swoej stare konto

Niestety ale nie bedzie dzialac . Nie zaloguejsz sie na steam przez swoej stare konto

bez sensu :/

Nie bez sensu. Steam pobiera jakas tam czesc, za to ze gra jest Na steamie. Dlaczego mieli by obslugiwac konta, z ktorych nie mieli zysku?

Poza licznikiem godzin Nic steam Ni e daje, masz tez licznik pod "p" w prawym gornym rogu. Tyle, ze Na postac nie Na konto.

Poza tym wiekszosc osob zostawia Na lifeskilli posts afk na nocki albo I dluzej, wiec ten licznik tez jest taki do dupci xd

p.s mass tam dodatkowe 4 channels olivii steam inclusive, ale to tam..

STEAM bierze małe kwoty na tyle małe, że BDO działa tam bez konieczności zwiększania kasy za paczki czy grę.. do tego gra ma własny silnik i serwer, jedynie co to steam wiąże konta z grą daje ludziom jakieś achivy karty czy inne gówna.... od taka różnica. Na razie nie można łączyć kont ale nie wykluczyli że w późniejszym terminie będzie to działać. Zobaczymy.

Witam, chcę zakupić grę na steam ponieważ mam tam te 10E. Interesuje mnie czy konto do Black desert będzie działało na wersji steamowej jak i na tej kupionej z głównej strony Black Desert ?

Na 2 komputerze nie posiadam steama a posiadam zainstalowaną grę gdzie loguje się przez launcher, interesuje mnie czy to działa w 2 strony ?

Z góry dziękuje, przepraszam za moją niewiedzę :)