[Black Desert] Szukam gildi

Poszukuje gildi ktora bedzie spelniala okreslone wymagania

-Kazdy sobie pomaga nie wazne jaki lvl

-Czeste wypady na bossy/wspolne expienie

-Bez tekstow w stylu sprawdz w internecie gdy ktos o cos pyta

-Poczucie humoru :)

Z mojej strony oddaje siebie mam cale dnie na granie i chce sie szybko rozwijac, pvp nie jest moja mocna strona moze kiedys jak uda mi sie dorwac lepszy sprzet na ta chwile interesuja mnie bossy i expienie. Gram od ciut wiecej niz tydzien i szczerze wkurza mnie troche moj cholerny nie fart do dropów ale jednak cos mnie ciagnie by dalej sie wk***iac i grac w to cos. Tak wiec jak cos prosze o kontakt :)

Powiem CI tak, w BDO nie gildia zabiega o Ciebie tylko Ty o gildie i z takim podejściem to raczej nic dobrego nie znajdziesz o ile cokolwiek znajdziesz. Masz za mały lvl i brak sprzętu by złapać się do jakiś większy gildii gdzie ewentualnie Twoje "wymagania" zostały by spełnione. Nie wypowiem się na temat mały Polskich (taki ekstra małych) gildii bo nigdy w takowej nie byłem ale wiem że obiecują dużo a z realizacją wychodzi jak zawsze. Moja rada usuń punkty i uśmiechaj się do Opium, Jokersów lub Zakonu by przyjęli Cie do któregoś z swoich drugich sekcji tam na bank Ci pomogą na tyle ile będą mogli.

Uargumentuje to dlaczego tak uważam :
1) Wyższe level coś grinduje na spotach wpiz.... daleko (przypominam, że w BDO niema teleportów wszędzie trzeba iść pieszo/konno) dlatego też nie pomoże Ci fizycznie, jedynie może służyć Ci radą
2) Brak możliwości transferu pieniędzy/eq między graczami jedynie przez Marketplace
3) Kwestia bosów to zazwyczaj indywidualna potrzeba gracza, wyfarmieni bosów nie pilnują
4) Jak już napisałem masz za mały level by złapać się z kimś na exp do tego 59/60/61 expią solo na piratach (szybszy progres i większa kasa)
5) Co do punktu "Bez tekstow w stylu sprawdz w internecie gdy ktos o cos pyta" taka jest prawda, że internet zawiera mnóstwo informacji wystarczy trochę chęci. Uważam jednak, że zależy od gildii nie chce oceniać innych.

Oj tam bez przesady. Można się dostać do dobrej gildii, w której są gracze o różnym stopniu zaawansowania. Dobrym przykładem jestem ja i paru innych graczy zaczynających niedawno swoją przygodę z Bdo, którzy dołączyli do gildii Toniemy. W gildii są gracze z lvl 60, 50 lvl+, którzy w miarę możliwości doradzą i pomogą dobrą poradą na czacie gildyjnym lub na discordzie. Dziennie ludzie robią różne aktywności i zawsze można się na coś załapać. Jeśli jesteś zainteresowany spróbuj zostawić wiadomość w zakładce gildii w grze. Gildia ma również temat rekrutacyjny tutaj na forum w dziale bdo.

Jak chcesz gildia Monastery stoi przed Tobą otworem. Szukamy aktywnych ludzi nawet z małym doświadczeniem. Mamy kilka ludzi z 60 lvl i maaaasą doświadczenia z tą grą. Jak chcesz pisz na PW a podam discorda co pogadamy

Poszukuje gildi ktora bedzie spelniala okreslone wymagania

-Kazdy sobie pomaga nie wazne jaki lvl

-Czeste wypady na bossy/wspolne expienie

-Bez tekstow w stylu sprawdz w internecie gdy ktos o cos pyta

-Poczucie humoru :)

Z mojej strony oddaje siebie mam cale dnie na granie i chce sie szybko rozwijac, pvp nie jest moja mocna strona moze kiedys jak uda mi sie dorwac lepszy sprzet na ta chwile interesuja mnie bossy i expienie. Gram od ciut wiecej niz tydzien i szczerze wkurza mnie troche moj cholerny nie fart do dropów ale jednak cos mnie ciagnie by dalej sie wk***iac i grac w to cos. Tak wiec jak cos prosze o kontakt :)