otoz mojemu kumplowi wyskakuje taki oto blad podczas gdy gra sie juz wlacza Najlepsze jest to ze moj kolega gral juz 3 dni i dopiero teraz to sie pojawilo. Idzie cos na to zaradzic ? to jest bug? Jesli to pomoze , to prosze o instrukcje krok po kroku jak zmienic ip VPNEM. Slyszalem ze niektorzy mieli ten problem i dzien pozniej mogli juz normalnie grac
Black desert - The ip has been blocked - Problem
Ruskie już takie są pierw obiecują że IP BLOCK nie będzie miał miejsca, a potem robią co robią ^^
Trzeba czekać na Europejskie B2P i tyle, gierka kozacka ^^
teraz tez dostalem IP block, chyba masówka na Polakow poszla wystarczy reloga zrobic, zrobilem teraz i co? IP BLOCK
teraz tez dostalem IP block, chyba masówka na Polakow poszla wystarczy reloga zrobic, zrobilem teraz i co? IP BLOCK
Żadna masówka na Polaków, zwyczajnie zablokowali dostęp do swojego regionu.
czyli ani Polacy ani Niemcy ani inne kraje w Europie nie mogą pograć bez vpn'a ^^
Sildu albo inna osoba, moglby ktos zrobic tutorial jak uzyc konkretnego programu VPN do zmiany ip na ruskie, by moc pograc w ta gre?
Sildu albo inna osoba, moglby ktos zrobic tutorial jak uzyc konkretnego programu VPN do zmiany ip na ruskie, by moc pograc w ta gre?
Znajomy robi filmik, jak będzie to wrzucę.
Edit: https://www.youtube.com/watch?v=dTBs9XnNF1A&feature=youtu.be
dzieki ziomek dzieki
Co zrobic jak z żadnym ruskim serverem nie moge się połączyc albo jak się połącze to neta nie mam... pare dni temu jeszcze mi działało...
otoz mojemu kumplowi wyskakuje taki oto blad podczas gdy gra sie juz wlacza Najlepsze jest to ze moj kolega gral juz 3 dni i dopiero teraz to sie pojawilo. Idzie cos na to zaradzic ? to jest bug? Jesli to pomoze , to prosze o instrukcje krok po kroku jak zmienic ip VPNEM. Slyszalem ze niektorzy mieli ten problem i dzien pozniej mogli juz normalnie grac