Jeszcze pół roku temu, twórcy Black Desert mówili tak:How fast can the maximal level be reached according to your plans?In Black Desert, there is no limit on level-up. But after level 50, it’ll be extremely difficult to level up. We expect ...
Black Desert: wbicie 1-50 lvl zajmie 200 godzin, ale osiągnięcie lvl cap, to już wyczyn "jak za czasów starego Lineage"
Absolutnie nie mam nic do grindu gdy jest on okraszony jakąś 'miodnością', np. fajne animacje czy wiele możliwości wbijania expa (nie tylko młucenie tego samego w kółko, a np. crafcenie, eventy, mass pvp itp.).
Zresztą sobie mogą obiecywać tak jak każdy teraz producent/wydawca mmo, ale mnie to nie jara póki sam nie zagram. Z tego powodu mam zerowe nadzieje na każdy nowy tytuł, bo w gębie być mocny sobie można, ale na koniec pokazać, że to nie było tylko puste gadanie, to jednak chyba ostatnio nikomu nie wyszło. Dlaczego ? Nie mam zainstalowanego żadnego mmo na dysku.
Jeszcze pół roku temu, twórcy Black Desert mówili tak:How fast can the maximal level be reached according to your plans?In Black Desert, there is no limit on level-up. But after level 50, it’ll be extremely difficult to level up. We expect ...