Black desert - wersja non steam i steam - problem

Witam forumowiczów,
mam pewien specyficzny problem. Otóż mam pobraną wersję BDO sprzed miesiąca non-steam od kumpla. Pograłem na niej chwilkę i odstawiłem. Parę dni temu koledzy mnie zachęcili do kupna jej na steamie i tak też zrobiłem. Jednakże wielkość gierki do pobrania przekracza moje możliwości internetu pod względem limitu :/ Zwyczajnie nie starczy mi internetu na jego pobranie. Czy jest jakaś możliwość żeby jakoś "wrzucić" wersję non steam do folderu BDO ze steama? Czy steam nie wyłapie tego jako jakieś oszustwo i dalej będę musiał pobierać 50gb?
Za wszystkie odpowiedzi i chęci pomocy dziękuję z góry :)

nie wiem jak wyglądają pliki, ale ludzie, którzy tak robili i tak musieli zassysać całą grę jeszcze raz. Także no raczej to nie wypali.

Okej, spróbowałem jednak. Kazałem steamowi pobierać grę, następnie po paru sekundach przerwałem i wrzuciłem w ten folder BDO Non-steam. No i steam wykrył tylko 22gb zamiast tych 50 :< Ma ktoś jakiś pomysł jak to jakoś poprawić? :<

A nie lepiej pogadać z kumplami z którymi masz zamiar grać, jeśli mają neta bez limitu to zostawić kompa na jeden dzień aby się pobrala gra, chyba tak będzie najlepiej bo szkoda kasy na kupowanie dodatkowego transferu danych tylko na pobranie gry.

Okej, spróbowałem jednak. Kazałem steamowi pobierać grę, następnie po paru sekundach przerwałem i wrzuciłem w ten folder BDO Non-steam. No i steam wykrył tylko 22gb zamiast tych 50 :&lt; Ma ktoś jakiś pomysł jak to jakoś poprawić? :&lt;

nie koniecznie się da, ponieważ może być to związany z inną polityką katalogo-plikową pod steam, stąd wykrył ileś już pobranego a resztę musi dociągać.

Witam forumowiczów,
mam pewien specyficzny problem. Otóż mam pobraną wersję BDO sprzed miesiąca non-steam od kumpla. Pograłem na niej chwilkę i odstawiłem. Parę dni temu koledzy mnie zachęcili do kupna jej na steamie i tak też zrobiłem. Jednakże wielkość gierki do pobrania przekracza moje możliwości internetu pod względem limitu :/ Zwyczajnie nie starczy mi internetu na jego pobranie. Czy jest jakaś możliwość żeby jakoś "wrzucić" wersję non steam do folderu BDO ze steama? Czy steam nie wyłapie tego jako jakieś oszustwo i dalej będę musiał pobierać 50gb?
Za wszystkie odpowiedzi i chęci pomocy dziękuję z góry :)