Black Desert za 5 Euro

Z okazji eventu czarny piątek do 28 listopada dostęp do BDO jest za 50% normalnej ceny czyli już za 5 Euro jest najtańsza opcja. Jeśli ktoś chciał zakupić BDO ale odstraszała go cena to teraz ma okazje.

Ja jego... poważnie? Dobrze ze żeś napisał :P

Ja jego... poważnie? Dobrze ze żeś napisał  

Po 28 listopada ceny wrócą do normy i nie wiem kiedy będzie taka okazja ponownie. 5 euro to prawie za darmoche

Tak, poważnie. Warto polecam dawno tak zadnego gameplayu nie czulem jak w tym mmorpgu

W razie czego ktoś bd chciał zagrać sobie? Bo samemu ,to zawsze nudno, a w teamie weselej

Tak, poważnie. Warto polecam dawno tak zadnego gameplayu nie czulem jak w tym mmorpgu

cos takiego.... takie slowa gdzie 99% uzytkonikow wylewa pomyje na ten tytul? zadziwiajace :)

cos takiego.... takie slowa gdzie 99% uzytkonikow wylewa pomyje na ten tytul? zadziwiajace  

A 80% z tych 99% o jakich wspominałeś nawet nie widziało gry na oczy. Cebule których nie stać zapłacić 10 euro mają ból du.y i powtarzają bzdury jakich się nasłuchały od kilku płaczków. Sam długo się wahałem przez ten hejt czy warto wydać te 10 euro. Teraz wiem że już nigdy nie będę kierował się opiniami ludzi na tym forum i portalu bo większość to trolle. Gra jest świetna idealnie trafiła w moje gusta i to najlepiej wydana kasa od wielu lat jeśli chodzi o MMO (zabawa na długie miesiące)

A u mnie każda próba płatności kartą kończy się niepowodzeniem. Nie wiem dlaczego :/

Sorry.

<h3 style="margin-bottom:30px;">
	We cannot complete your payment at this time.
</h3>

<h3>
	Your payment has failed.<br>
	Please contact <a href="https://blackdesert.zendesk.com/hc/en-us" rel="external nofollow">our customer support.</a>
</h3>

mailem ten sam problem napisalem wczoraj ticketa i babka napisala ze przez duze zainterosawnie black friday sale ich system zaczal banowac platnosci kartami losowym osobom ale mi zdjela ta blokade w ciagu 4 godzin

Dzięki za radę, też wysłałem już ticketa.

Jest ktoś w stanie kupić mi takowe konto? Ja odesłałbym tej osobie nawet 25zł. Po prostu nie mam pojęcia jak sie bawić w te paypale i tak dalej ;x

cos takiego.... takie slowa gdzie 99% uzytkonikow wylewa pomyje na ten tytul? zadziwiajace  

Owszem, zadziwiajace. Przypuszczam ze nie grales stad taki sceptyzm. Mowie jako osoba ktora grala w wiekszosc gier mmorpg i ostatni raz na dluzej zatrzymalo mnie PoE i Gw2.

Mnie interesuje w mmorpgach przede wszystkim grywalnosc a tej nie brakuje w black desert.

No i co jest swietne ma zupelnie otwarty swiat bez podzialu na mapki bez jakichs dziwnych teleportow gdzie pozniej nawet sie nie zna mapy.

Naprawde nie wiem skad tyle hejtu na bdo bo jak na razie po przegraniu ok 100h bawie sie super i wielu rozwiazan nie widzialem w zadnym innym mmorpgu.

Jednak przede wszystkim walka sprawia mi ogromna frajde chociaz musialem znalezc swoja klase, gram musa ( blader taki jakby samuraj ) i jego styl mi pasuje bardzo gdzie berserker byl dla mnie za ociezaly albo taki wizard tez nie byl moj styl.

Takze tak, mega polecam bo granie sprawia mi przyjemnosc.

Co do tych zarzutow o p2w itp sie nie wypowiem bo mam to gdzies dopoki mam frajde z gry a motyw ze kupujac rzeczy z item shopu daja jakakolwiek przewaga to... jak w kazdej grze xd w Gw2 masz do kupienia narzedzie z nieskoczona iloscia uzyc np wiec rzadziej trzeba odwiedzac npc i kupowac nowe a w innej grze kupisz 20 eurogabek ktore... itp. Itd.

Tak czy inaczej polecam gre bo gra mi sie b. przyjemnie a po to gram w gry.

Kurde tak sie zastanawiam. Nikt ze znajomych nie chce zagrac po opiniach - warto solo ?A może ktoś zagra ?:)

Kurde tak sie zastanawiam. Nikt ze znajomych nie chce zagrac po opiniach - warto solo ?A może ktoś zagra ?:)

Powiem Ci tak - Napisz do mnie na priv to Ci podeślę quest passa i sobie obadasz grę przez 7 dni jak nie chcesz w ciemno hajsu wydawać.

Czy warto solo... warto nawet solo moim zdaniem chociaż do endgamu jeszcze nie doszedłem ale ludzi jest od groma więc i ze znalezieniem gildii nie ma problemu, dzisiaj nawet for fun założyłem z kumplem sobie jedną, także masz 2 n00b graczy jak coś :D

Hehe własnie może odpalę tego quest passa :) Na jakim serwie gracie ? Może było by więcej nobków z forum na wspólną grę :)

Hehe własnie może odpalę tego quest passa  Na jakim serwie gracie ? Może było by więcej nobków z forum na wspólną grę 

Server Jordine, nazwę użytkownika masz na priv :)

Z okazji eventu czarny piątek do 28 listopada dostęp do BDO jest za 50% normalnej ceny czyli już za 5 Euro jest najtańsza opcja. Jeśli ktoś chciał zakupić BDO ale odstraszała go cena to teraz ma okazje.