Black Dessert RU

No to zachowali się naprawdę fajnie ; ) Jeb*ne RU

To pewnie przyszło z góry zalecenie od DAUM GAMES bo na koreańskich również będzie ban ip.

Moi drodzy obserwuje od dłuższego czasu ten temat i powiem wam tak jak ktoś chce pograć w tą gre zapraszam na Japońskie serwery gra sie tam przyjemnie dostajemy tam spore bonusy od eq począwszy do potów sama frajad ogarnięcie tej gry tam to przyjemność .Nie martfcie sie o interfejs bo ten jesi spoko spolszczony.Powiem wiecej lepsza jest wrsja polska na JP niz na RU
https://www.youtube.com/watch?v=-dyt6sEPPyA
gra jest naprawde dobra cały czas nas zaskakuje porównuje ją do AAge i powiem że jest super ale F2P ma sporo podknięć ale ma sporo lepszych roawiązań system domów rodzina robi wrażenia

Jaki ping na Japońskiej wersji ?

czy ta gra jest naprawde taka dobra jak mowia:D?

Jaki ping na Japońskiej wersji ?

Grałem Wilku chwile na JP i nie polecam, pingi czasem skaczą do 500-set

hmm ja na JP mam lepszy ping niż na KR :D Jp = 190 - 200 a KR 210 - 215 ms no i R.I.P 39 RU... Grałem na JP i powiem szczerze że mają fajną tą wersje bo co chwila jakiś event, czy coś za darmo. Tak samo jak na Japońskim Dragon Neście

Mam problem, kolega pobrał black desert ru przez torrenta który jest w launcherze (przeczytał gdzieś że tak można) i wszystko pięknie odpala launcher on skanuje pliki i wywala błąd i znowu skanuje pliki itd.. Może wiecie jak temu zaradzić?d3f3fe40cf795.png

czy ta gra jest naprawde taka dobra jak mowia:D?

Jest dobra i można dalej grać przez VPN. : ) Jak coś pisać pod nick WolfDnG

Tylko, że zanim zablokowali ruska ping był poniżej 70, teraz przez proxy to już masakra około 150, trzeba być chyba masochistą, żeby tak grać :), lepiej chyba dobrego streama poszukać

Wystarczy przejść LOGIN server przez VPN. Potem wraca się na swojego neta.

W jaki sposob niby? Wczesniej na early access przy poprz tescie Ip blocka to mi dzialalo, ale teraz musze caly czas grac na VPN, bo inaczej mnie wywala kilka sekund po tym jak vpn wylaczam...

wlaczasz vpn>wlaczasz gre>logujesz sie do miejsca wyboru kanalu>rozlaczasz vpn>logujesz sie dalej

Grasz na swoim necie z normalnym pingiem.

Przeciez napisalem wyraznie, ze robilem tak juz tydzien temu przy pierwszym ip blocku, ale teraz ta metoda juz nie dziala, nawet jak jestem juz w grze wystarczy, ze vpn mi sie rozlaczy na chwile i odrazu mnie wywala z gry...

Czyli cos zle robisz. Ja tak zrobilem 30minut temu i wszystko dziala elegancko.

Szkoda że trzeba się bawić w jakieś VPN etc, do europejskiej wersji BD jeszcze daleko (pół roku max), zatem sobie poczekam, bo użerać mi się z nimi nie chcę.

Niech jeszcze zaczną banować konta które grają na VPN o ile to da sie wykryć i elo...

Czyli cos zle robisz. Ja tak zrobilem 30minut temu i wszystko dziala elegancko.

Potwierdzam i śmiem twierdzić, że przez mniejszą ilość osób jest nawet lepiej niż było jeśli chodzi o płynność gry i ping.

UP jesli ktos szuka dalej ekipy do gry PM w grze Kyor lub zapraszam na ts3 195.82.164.95 kanal samotnia mayora. Aktualnie w gildi jest 5 osób. * gramy na B-6

Ruski chyba niestety cały czas kombinują, jak jeszcze przed chwilą mogłem grać z rozłączonym VPN po zalogowaniu, tak teraz dostaje instant DC po rozłączeniu...

Dobra po krótkim namyśleniu stwierdzam iż na razie pogram sobie na BDO RU ^^ VPN'a zbinduje sobie tylko podczas logowania a tak to będe grał normlanie na spoko pingu

http://screenshooter.net/102174795/hnmerhv

Jak coś

Family Name: Divine3

Sorcerer: Veox