Wczesniej dzialalo, a teraz nie dziala, wiec jak cos moge robic zle... Zreszta jak mozna cos zle robic przy rozlaczaniu vpn?
Black Dessert RU
Prosze Was koledzy o odp. czy gra lepsza od ArcheAgea, czy ma end game itd. bo dywaguje nad zakupem karty graficznej i nie wiem czy warto.
Prosze Was koledzy o odp. czy gra lepsza od ArcheAgea, czy ma end game itd. bo dywaguje nad zakupem karty graficznej i nie wiem czy warto.
W BDO masz dwie opcje , pierwsza to Textures a druga to Graphic Quality. Pierwsza opcja wymaga karty graficznej a druga procesora, na moim 550Ti textura high i Quality na Very Low - AMD Athlon II 640 ... >.<
W sumie jak jest już offtop, to zastanawiam się, czy Radeon HD6870 nie daje sobie rady z BD?
Gram na średnich i mam z 40-50fps, w mieście czasem jeszcze mniej. Czy to może wina czegoś innego?
Juz wiem co robilem zle, wylaczac VPN mozna tylko podczas ekranu wyboru kanalu tak robilem na samym poczatku i dzialalo. Natomiast pozniej probowalem wylaczyc VPN pozniej jak postac byla juz zaladowana i mnie z gry wywalalo...
W BDO masz dwie opcje , pierwsza to Textures a druga to Graphic Quality. Pierwsza opcja wymaga karty graficznej a druga procesora, na moim 550Ti textura high i Quality na Very Low - AMD Athlon II 640 ... >.<
Textures = Jakość tekstur używanych to renderowania obrazów
Graphic Quality = Odpowiada za AA , Zasięg renderowania obrazu itd
Dając więc na very low tą drugą opcje i tak nie widzisz tych HIGH tekstur bo renderują ci się dopiero na pysku.
W sumie jak jest już offtop, to zastanawiam się, czy Radeon HD6870 nie daje sobie rady z BD?Gram na średnich i mam z 40-50fps, w mieście czasem jeszcze mniej. Czy to może wina czegoś innego
Grafika
quaku a jakiego masz pc i na jaką kartę chcesz wymienić?
ja mam 20lvl i bawię się nieziemsko w BD
czy doświadcza ktoś problemu z tym, że gra po naciśnięciu start w launcherze odpala się bardzo późno - 10 - 20min - lub wcale?
Mam problem z 2 questami Too many Rats i (Lost maum, Lost toya-Take period to Lara) Pierwszy wymaga fletu, który kupiłem...gram, ale za cholerę nie mogę ich utopić. Drugi w ogóle nie wiem o co chodzi. Od ośmiu lvli stoję z tymi 2 questami ktoś je zrobił ? Pierwszy jest w Velia Town przy porcie drugi w Hidel przy Karczmie obok portu. Dzięki wielkie za odpowiedź i zapraszam do wspólnej gry jak coś : )
1.
2.

Tylko szczury są coś warte , reszta questów możesz pominąć jak nie możesz zrobić. Wina biedackiego tłumaczenia. Ogarnie isę na EU
Jednak troche questow na contribution warto porobic, chociazby, zeby sobie node na 50 lvl+ farmach powbijac, zeby wiecej itemow tam dropilo... Dopiero od wczoraj cos o node poczytalem i zaczalem na catfish farmie lvl wbijac...
Duzo osob tutaj juz 50 lvl wbilo? Na catfish sie calkiem fajnie farmi, ale w dzien zawsze przepelniona lokacja i sporo ludzii tam pkuje... Ja aktualnie zbieram kase, zeby bron sobie na +15 wbic... Na 50+ lvlu juz robi sie ciezej grac samemu, bo czesto ludzie w grupkach farmia i samemu ciezko z nimi walczyc ;p
Questów na contri w samym calpheonie jest z 50 , więc bez bólu można trochę skipnąć.
U nas w gildii 8 osób ma 50. Reszta tak około 35 - 40 a Fishermany (catfish) to hardcorowy(pk) spot , wolę bić laserowe Macki.
Laserowe macki? Podaj ang nazwe lokacji... No sporo pk sie kreci, ale bez ryzyka nie ma zabawy ;p
Jakieś prognozy na kiedy można się +/- spodziewać bladera/kunoichi/wizarda na ruskim? (po ilu wlazły na JP/KR)?
Szukam z koleżanką gildii jakby ktoś mógł podać nick w grze to byłoby super przy okazji pytanie co do skrótów jak zaprosić kogoś na odległość (/i,/invite) nie działa.
Siema! Jest ktoś chętny do wspolnej gry w BD? napisz na pw, zgadamy sie xd 16 lat, no i chyba to rzecz najwazniejsza PW !
W zwiazku z tym ze BD OBT wychodzi 12 pazdziernika chialem sie zorientowac ile mniejwiecej ludzi bedzie szlo tam grac? Moze zlozyc jakas gildie ludzi z forum albo cos (pomysly) moge zalatiwc tsa3.
Sorry ale nie mam polskiej klawiatury