Black Gold online - Codex

Witam serdecznie. Właśnie stworzyliśmy gildię w grze Black Gold pod nazwą Codex na serwerze Ex...(coś tam ). Posiadamy w tej chwili ok 25 graczy + i jeżeli jesteś osobą która poszukuje grupy do wspólnej gry zapraszamy.

TS3: ts3.novasociety.com

Posiadamy III miejsce i rośniemy z każdym dniem coraz szybciej i coraz mocniej :)

52488614870220041419.jpg

CHce ktoś grać na tym nowym serverze to pw krystian65552 ( skype) 15 lat +

Lagi takie same jak w closed becie?

Bo jeśli nie, to może bym dołączył.

Serwer Ellescadia? Strona fantasy, tak?

Ellescadia tutaj gramy po stronie fantasy ale aby dojść do gildii to najpierw ts3 i to jest najważniejsze w naszej gildii. Więc jeżeli taka opcja wam odpowiada to zapraszamy

Gildia jeszcze nie padła wręcz przeciwnie rozwijamy się i jesteśmy 10 gildią na serwerze i najlepszą polską gildią z największą liczbą graczy. osoby które chcą do nas dołączyć prosimy o wysyłanie aplikacji w grze lub wejście na TS3. Codex chce łączyć a nie dzielić graczy. Zapraszamy na serwer Ellescadia frakcja fantasy

Polecam!

Witam serdecznie.Chcielibyśmy się pochwalić że właśnie zostaliśmy trzecią gildią po stronie frakcji fantasy.Posiadamy w tej chwili ok 50 aktywnych graczy oraz 3lvl gildii co jest bardzo wielkim sukcesem. Zapraszamy do naszej gildii wszystkie chętne osoby i chcielibyśmy zachęcić do gry bo jest warta większej uwadze.Więcej informacji znajdziecie w pierwszym poście .Pozdrawiamy serdecznie :D

38240068127678275184.jpg

ta gra jest tak zlagowana że masakra ;/

ta gra jest tak zlagowana że masakra ;/

Może to ty jesteś zlagowany :D gra mi się dobrze.

Mysle ze jak stoje w miejscu gdzie ma byc npc i pojawia sie on po ok 10-15 sec a gra wskazuje na ping ok 600 to chyba jednak nie ja.

No panowie i panie musimy się pochwalić tym że gildia zrobiła czwarty 4lvl co jest ogromnym osiągnięciem i posiadamy ok 4200 score. Dodatkowo posiadamy 60 aktywnych graczy i codziennie do nas dochodzi coraz więcej osób i brakuje nam tak na prawdę miejsc ale bierzemy najaktywniejszych. Jeżeli jesteś taką osobą zapraszamy do gildii Codex

Wygląda trochę na masówkę, nie jest tak?

tak jesteśmy masówką ale moim celem było połączenie jak największego grona ludzi do jednej gildii a nie dzieli graczy na 20 obozów które nic by nie zdziałały z taką gildią jak KoS. My w tej chwili nabijamy lvl zbieramy eq ale wspólnymi siłami i moze mamy cięższe dni ale wspólnie jesteśmy silniejsi i uzupełniamy się w 100%. Jeżeli chodzi o grę jest świetna dawno tak dobrze się nie bawiłem i od dawna żadna gra mnie tak nie wciągnęła jak Black Gold online.

panowie/panie mam problem pobrałem instalke klienta i mam błąd gdy próbuje ja odpalić zaraz dam ss

To w tej grze płaci się za drop?

już nie znieśli to

A tak w skrócie jak wygląda free to play? Czy w open becie nie ma czegoś takiego jak item shop?

@up jest IS, pograłbym z wami nawet miałem dzisiaj zaczął ze znajomym grać tylko że ping 200 i średnio przyjemnie się gra :/

A jak wygląda sprawa jeśli chodzi o ping? Słyszałem, że z tym bywa różnie. Jak tak naprawdę jest?

Gram już trzeci dzien i przyznam że gra jest przednia, są jakieś warunki żeby do was dołączyć ? Póki co mam 21 lvl ale bede lecial dalej. Mam też inne pytanie, o której godzinie jest takie online zeby od lvla 15+ zrobic jakas instancje czy trafic na pełne pole bitwy ?