Black Rock Shooter

Witam,

otóż już od dłuższego czasu zauważyłem, że dużo ludzi ma sygnatury czy też avatar z motywem Black Rock Shooter, no i tak mnie to zaciekawiło. Wiem jedynie, że jest to anime/manga, opowiadająca o jakiejś tam dziwnej dziewczynie ze świecącym okiem, która chodzi z karabinem/działem.

I tu moje pytanie: gdzie można obejrzeć to anime? Najlepiej jakby było z angielskimi lub polskimi napisami, ewentualnie lektor (też może być angielski). Szukałem na YT, ale wyskakiwały jakieś openingi lub japońskie filmiki (albo po prostu to ja nie umiem szukać).

Z góry dzięki za pomoc.

http://www.anime-shinden.info/9659-black9733rock-shooter-online.html Tak , nie umiesz szukać :D

Dzięki wielkie. :)

Lektor Anigielski ?! Bój się boże to jest profanacja , naprawdę anime traci cały klimat . A co do BRS to właśnie zaczynam ^_^

Szczerze mówiąc anime trochę słabe, ale warto zobaczyć dla samych walk :)

Anime nie jest słabe , jest trudne . A ty Asame coś czuje że tylko nabijasz posty.

@Asame

Black Rock Shooter nie jest bezmózgim anime - wymaga ono zrozumienia, osobnej interpretacji. Zostało stworzone tylko po to, aby wzbudzić w każdym inne emocje i odczucia.

To że do ciebie nie dociera bo prawdopodobnie nie masz mózgu(nie mnie oceniać) nie jest winą tego anime.

True story mode off

Zacznijmy od tego, że napisał "słabe", a nie "łatwe". Więc wasze trudne do zrozumienia itd. nie ma nic do rzeczy. Jest po prostu słabe i nic tego nie zmieni, może nie jest "bezmózgim anime", ale strasznie się skupia na gównie, które nie ma żadnej ingerencji w fabule, tylko zajmuje czas.

Witam,

otóż już od dłuższego czasu zauważyłem, że dużo ludzi ma sygnatury czy też avatar z motywem Black Rock Shooter, no i tak mnie to zaciekawiło. Wiem jedynie, że jest to anime/manga, opowiadająca o jakiejś tam dziwnej dziewczynie ze świecącym okiem, która chodzi z karabinem/działem.

I tu moje pytanie: gdzie można obejrzeć to anime? Najlepiej jakby było z angielskimi lub polskimi napisami, ewentualnie lektor (też może być angielski). Szukałem na YT, ale wyskakiwały jakieś openingi lub japońskie filmiki (albo po prostu to ja nie umiem szukać).

Z góry dzięki za pomoc.