Black Rose Rekrutuje! [Imperium] [TEP]

Witam,

lewac.pngBlack Roseprawar.png

Zaprasza w swoje szeregi!!

Gramy Po Stronie Imperium, Polski Serwer [TEP]

Należymy do Sojuszu Imperialnego który rozrasta się w to coraz większą ilość gildii.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

raikonka.png

Dlaczego wybrać nas?

Ponieważ jesteśmy gildią różami usłaną ;) z całkiem niezłym progresem i ciągle pniemy się do przodu.

Posiadamy niskie składki, nie jesteśmy masówką i stawiamy na dobrą zabawę!

Poprzez pasję i zaangażowanie do tego typu gier pragniemy w sposób przyjemny i często humorzasty wspólnie spędzić czas.

W naszych szeregach znajdują się gracze w różnym wieku, różnej nacji oraz płci... ;)

A co za tym idzie przyjmujemy również zarówno osoby doświadczone, jak i początkujące w Allods'ie.

Przemierzaj z nami allody Sarnaut oraz Astral!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

blackrose.png

Aby wstąpić w nasze szeregi musisz jedynie spełniać 4 żelazne zasady które wyznajmy,

A są to:

1.Wiek 16+

(Średnia gildii to i tak 20+, szkoda że aż 3 kobietki są mężate ;< )

2.Wzajemna pomoc.

3.Odpowiedzialność za swoje zachowanie.

4.Dobra zabawa.

raikonka.png

Porozumiewamy się za pomocą komunikatora TeamSpeak 3,

Jest on jednak wymagany w miarę możliwości.

A kto na niego nie wejdzie wiedząc że jedna z oficerek przepięknie śpiewa ;)

raikonka.png

„Każda róża miała swoje kolce, choćby maleńkie…”

Stołki się zmieniły gildia przegnała ludzi którzy nie byli odpowiedni na swoje stanowiska.

(min. CiasteczkowyPotwór który zaczął indywidualne trollowanie innych gildii

a nam zniszczył poprzednie forum jak dzieciak,bo był tam administratorem)

Inne gildię przepraszam za tego pi, pi, piii...(epitety sobie zostawię) który splamił naszą nazwę,

walczmy ramię w ramię przeciwko członkom Ligi bądź niech nasza rywalizacja będzie krwawa ale uczciwa.

raikonka.png

Posiadamy swoje forum na które warto zajrzeć przed

(jeżeli ktoś lubi formalności albo chce się przedstawić przez taką formę rekrutacji

;))

Jak i oczywiście po dołączeniu z racji tego że są tam opisane klasy, bulidy oraz co przydatniejsze zadania a także wiele innych.

http://blackrose.forumpolish.com/

Zapraszamy do zgłoszenia się w grze do mnie Cycuszeks bądź do któregoś z oficerów: Xaram, Bodziok, Semphi, Kitsuni, Binx.

(Jest u nas ciekawa możliwość awansu)

blackrose2k.png

Z tym że do mnie „Cycuszeks” w sprawach rekrutacji zgłaszać się na /szept od razu z przyszykowanym kawałem sucharem,

bo człowiek bez poczucia humoru „choćby i specyficznego” u nas nie zakwitnie ;)

piecz.png

Zapraszam do zadawania wszelkich nurtujących Was pytań w temacie poniżej.

min. CiasteczkowyPotwór który zaczął indywidualne trollowanie innych gildiia nam zniszczył poprzednie forum jak dzieciak,bo był tam administratorem

Hahahaha

:) Chyba zapomniałeś że to Ty usunąłeś wszystkie działy i tematy na forum, po tym jak napisałem Ci że host nie jest darmowy i nie dostaniesz Heada. Nie polecam tej gildii ze względu na Ciebie, jesteś dzieckiem który myśli że jak dostał Oficera w grze to już jest bossem wszechświata. Miłego grania, ja nie mam czasu na granie w cokolwiek, a już tym bardziej z taką osobą jak Ty. :)

Zapewne jesteś teraz z siebie dumny, zdetronizowałeś prawowitych pomysłodawców gildii i robisz taki syf jak w White Rose. Nie mniej jednak życzę powodzenia oraz sukcesu w dojrzewaniu, nie pomyślałbym nigdy że okażesz się takim bezwartościowym osobnikiem.

Pozdrawiam C-Shot

@edit://

Do zainteresowanych tą gildią. Punkt 3.Odpowiedzialność za swoje zachowanie, tam nie działa.

Po pierwsze mam lidera gildii :)

Ludzie jakoś nie narzekają a gildia dalej się rozwija, i dobrze się bawimy co do "twojego" forum na tk. to host jest darmowy a jeżeli tego nie widziałeś to ktoś Cię nieźle zrobił w bambo ale w sumie to wcale Cię nie żałuje za to co zrobiłeś :)

http://www.dot.tk/

Wątpię że kogoś to obchodzi, ale jeżeli już trollujesz to dla wszystkich mały wgląd w sprawę:

Po grzecznej prośbie o pełne prawa forumowe abym mógł je rozwijać a co za tym idzie uzupełniać informację dla wglądu gildii.

cytuję z gg: "Myslisz ze mam czas ? Chcecie moge zrobic wam backa forum i robcie z tym co chcecie, no pewno nie dostaniesz heada, bo nie jestes powiazany ze mna w jakikolwiek sposob"

Czyny mówią same za siebie.

Dziwi mnie tylko to że masz jeszcze czelność wypowiadać się w tym temacie i wprowadzać ludzi w błąd, mało jeszcze namieszałeś ? Zresztą ludzie już wiedzą jakim jesteś osobnikiem a jeżeli masz jakiś problem do mnie to zapraszam na pw. skypa czya ts'a to sobie porozmawiamy chociażby o mojej dojrzałości.

Moje ostatnie słowa względem twojej osoby w tym temacie brzmią:

Nie znasz nawet statusu serwera na dzień dzisiejszy więc jeżeli chcesz obrażać inne gildie za "syf" to albo rób sobie to gdzie indziej albo po prostu nie trolluj, ja Cię karmić nie będę, masz problem pisz pw. dziękuje.

Kontynuując.

Zapraszam wszystkich chętnych do zadawania pytań w tym temacie :)

Tak, zaproponowałem Ci back forum, a Ty bezmyślnie uraziłeś się i zrobiłeś delete treści całego forum + jakieś niepotrzebne zmiany uprawnień. Zachowałeś się jak dzieciak, chociaż w sumie nawet nim jesteś. Nie śmiałbym zaprzeczyć że bawicie się wspaniale, ale nagadujesz na innych a zobacz jak sam postępujesz. Lider raczej nie powinien się tak spinać i mówić jedno, a robić drugie. Chcesz link do hosta, proszę bardzo http://elijo.ovh.org/index.php. Niema tam nigdzie .tk, jak wcześniej wspominałem to była tylko nasza domena. Dalej uważasz że jesteś taki wspaniały i wiesz wszystko ? Powodzenia w robieniu syfu dalej, zrobię Ci taką reklamę że zrobi Ci się głupio za swoje zachowanie.

Nie wiem szczerze po co całe to zmieszanie na portalach o mmo. Posiadmy już nowe forum które całkiem dobrze się sprawuje za sprawą naszego lidera, a skoro chciałby szkodzić gildii to by nic z tym nie robił. A i tak przeciez to juz przeszłosć ^^ mamy nowe forum i tyle. Mimo wszystko ludzie nie wierzą w to że zrobil to nasz lider i dalej się rażno trzymamy :) Póki mamy cheć do gry i zapał żeby gildia się rozwijała jest dobrze :D i oczywiście zapraszamy wszystkich chętnych do wstąpienia w nasze szeregi :) Do zobaczenia w grze.

mod_ico.png
Poprawiłem błąd, bo trochę raziło. ;) -Revolutio

Bo niby i po cóż ... tutaj Cię mam :P śledzę temat na 2 monitorze :P wracaj do gry i idziemy w to party ;s

sorki ze sie wcinam ludzie to ja beny,przepraszam ze nie gram ale sa wakacje lapek jest ch*jowy kompa dwa dni temu dostalem nic na nim w sumie nie mam i generalnie w nic nie chce mi sie grac.Nie ze odpuszczam allodsa ale odpuszczam chyba poki co z mmo naprawde mi sie nie chce mam duzo roboty generalnie moge oddac komus moje konto:)

Co do sporu to ciastek jednak troche odpusciles bo ja gildie miesciac trzymalem bo ty po jednym dniu odpusciles wbiles 15 lvl a to sie w 3 godziny robi ale spoko rozumiem ze masz prace.Dobrze ze jest cycek bo gildi by juz nie bylo tak mialem komu dac lidera.Zawsze bede chetny do pomocy i grania w inne mmo ale nie w lipcu zapewne.Generalnie ucinajac spekulacje o tym ze mam pare charow to szczeze powiem tak mam;] z tym jedna na high lvlu u "pedalow" ale to z ciekawosci"_

Mozna zrobic losowanie o moje konto;p ten pally ma 33 prawie i ma nic nie zepsute w buildzie:)

Właśnie tym sporem doszedłem do wniosku, żeby omijać waszą gildie szerokim łukiem. :D

@Giermek

Twoja wola, przeszłości nie wymażesz. A po co miałem pisać że od początku było dobrze jak nie było :P ? Teraz jest świetnie gildia dalej się rozwija, a około 40 graczy na 70 jest aktywna więcej niż potrzebna ;D i dobrze się bawi.

Uzumi, pamiętasz mnie? Byłem w Black Rose od samego początku, nie gram, dlatego że odeszły mi chęci przez "C-Shota" - nic do ciebie nie mam Ciasteczkowy, miło się z tobą gadało, ale po prostu dałeś się strollować White Rose przez co moim zdaniem pierwotna gildia upadła.

Uzumi/Cycuszek jak mnie pamiętasz, to napisz do mnie na pw, jeżeli jakiś tam slocik się znajdzie i porozmawiamy o kilku rzeczach to bym wrócił do Allodsa.

Uzumi sprawdź pm'a, ważna sprawa.

Rekrutacja pełną parą moc rośnie :), chętnych zapraszam do odzewu w temacie ;)

Witam,

lewac.pngBlack Roseprawar.png

Zaprasza w swoje szeregi!!

Gramy Po Stronie Imperium, Polski Serwer [TEP]

Należymy do Sojuszu Imperialnego który rozrasta się w to coraz większą ilość gildii.

raikonka.png

Dlaczego wybrać nas?

Ponieważ jesteśmy gildią różami usłaną ;) z całkiem niezłym progresem i ciągle pniemy się do przodu.

Posiadamy niskie składki, nie jesteśmy masówką i stawiamy na dobrą zabawę!

Poprzez pasję i zaangażowanie do tego typu gier pragniemy w sposób przyjemny i często humorzasty wspólnie spędzić czas.

W naszych szeregach znajdują się gracze w różnym wieku, różnej nacji oraz płci... ;)

A co za tym idzie przyjmujemy również zarówno osoby doświadczone, jak i początkujące w Allods'ie.

Przemierzaj z nami allody Sarnaut oraz Astral!

blackrose.png

Aby wstąpić w nasze szeregi musisz jedynie spełniać 4 żelazne zasady które wyznajmy,

A są to:

1.Wiek 16+

(Średnia gildii to i tak 20+, szkoda że aż 3 kobietki są mężate ;< )

2.Wzajemna pomoc.

3.Odpowiedzialność za swoje zachowanie.

4.Dobra zabawa.

raikonka.png

Porozumiewamy się za pomocą komunikatora TeamSpeak 3,

Jest on jednak wymagany w miarę możliwości.

A kto na niego nie wejdzie wiedząc że jedna z oficerek przepięknie śpiewa ;)

raikonka.png

„Każda róża miała swoje kolce, choćby maleńkie…”

Stołki się zmieniły gildia przegnała ludzi którzy nie byli odpowiedni na swoje stanowiska.

(min. CiasteczkowyPotwór który zaczął indywidualne trollowanie innych gildii

a nam zniszczył poprzednie forum jak dzieciak,bo był tam administratorem)

Inne gildię przepraszam za tego pi, pi, piii...(epitety sobie zostawię) który splamił naszą nazwę,

walczmy ramię w ramię przeciwko członkom Ligi bądź niech nasza rywalizacja będzie krwawa ale uczciwa.

raikonka.png

Posiadamy swoje forum na które warto zajrzeć przed

(jeżeli ktoś lubi formalności albo chce się przedstawić przez taką formę rekrutacji

;))

Jak i oczywiście po dołączeniu z racji tego że są tam opisane klasy, bulidy oraz co przydatniejsze zadania a także wiele innych.

http://blackrose.forumpolish.com/

Zapraszamy do zgłoszenia się w grze do mnie Cycuszeks bądź do któregoś z oficerów: Xaram, Bodziok, Semphi, Kitsuni, Binx.

(Jest u nas ciekawa możliwość awansu)

blackrose2k.png

Z tym że do mnie „Cycuszeks” w sprawach rekrutacji zgłaszać się na /szept od razu z przyszykowanym kawałem sucharem,

bo człowiek bez poczucia humoru „choćby i specyficznego” u nas nie zakwitnie ;)

piecz.png