Siemka mam problem otóż gdy włączam grę w Dirty bomb ekran robi się czarny i automatycznie się wyłącza lub niby działa lecz słychać muzykę ale jest nadal czarny ekran .
Pls pomóżcie mi
Siemka mam problem otóż gdy włączam grę w Dirty bomb ekran robi się czarny i automatycznie się wyłącza lub niby działa lecz słychać muzykę ale jest nadal czarny ekran .
Pls pomóżcie mi
Czytam w google o tym problemie bo nigdy nie grałem i nie zagram w tą grę (nie moje klimaty).
Spróbuj:
1. Wyłącz antiwirus na chwile i odpal grę.
2. Wyłącz zaporę internetową i odpal grę.
3. Zrób 1,2 punkt jednocześnie i odpal grę.
4. Zweryfikuj pliki gry czy przypadkiem nie masz błędu albo nie pobrany jakiś plik.
5. Spróbuj wyłączyć nie potrzebne programy typu gadu, skype, ts i inne badziewia bo anti-cheat może to widzieć jako nielegalne programy. Najlepiej zostaw załączone tylko systemowe programy. Jeśli na tym kroku ci się uda to załączaj po jednym programie i odpalaj grę i postaraj się obadać który program przeszkadza ci w grze i po prostu go wyłączaj jak będziesz chciał grać.
Dalsze odpowiedzi po sprawdzeniu tych ale pewnie na pierwszych dwóch punktach ci zacznie działać.
Pls pomóżcie mi