OFICJALNY TEMAT !!!
http://mmorpg.org.pl/forum/topic/43351-path-of-exile-black-sheep/
Przylazłem tutaj z poprzedniego tematu ;p Jestem chętny do wspólnej gry
Wpisałem Was, zapraszam chętnych
Dopisz też mnie. Nick Piolczu ofc.
EDIT: O, już dopisałeś
Przygarne klucz POE za klucz do FIFA 13 jestem zdesperowany
Witch/Cold/Crit.
raczej tak.
Ja mam takie pytanie organizacyjne. Jak sie beda takie grupy dzielic lootem? Bo o ile armor to mozna sie dogadac kto bierze jaki typ, to co z currency items? Co zrobicie jak poleci np to do klonowanie itemow (mala szansa ale zawsze) albo jakies inne wartosciowe?
edit
Witch/Cold/Crit.
Tez chcialem tak grac ale z uwagi na nerf CI bede gral templarem ktory bazuje na life. Ty myslales cos jak bedzie przezywalnosc wygladac?
będziemy się po prostu w jakiś sposób dogadywać, czy to takie trudne?
No chyba troche trudno sie bedzie dogadac jak podzielic mirror of kalandria na 3 osoby... poza tym jak wszyscy beda grac witch z tego co tu pisza to z eq tez moze byc problem.
Nie widzę problemu z ekwipunkiem... Przecież, gdy leci jakiś wartościowy przedmiot (patrz żółte w górę) to jest ona losowo przypisywana do konkretnego chara na jakiś czas, gdzie tylko ten char może to podnieś. Takie prawa gry, a jeżeli ktoś strzela focha bo to nie jemu wypadło, to nie widzę sensu gry z taką osobą...
Równie dobrze możemy ustalić we własnym gronie jakiś system lotu, to wszystko jest do obgadania, nie będę sam ustalał systemu lootu bo komuś się może nie spodobać, lepiej ustalić go w gronie Gildii żeby odpowiadał każdemu i żeby każdy mógł dać jakieś propozycję.
Nie, nie wszyscy będą grać Witch.
@UP
Zgadzam się.
Nie widzę problemu z ekwipunkiem... Przecież, gdy leci jakiś wartościowy przedmiot (patrz żółte w górę) to jest ona losowo przypisywana do konkretnego chara na jakiś czas, gdzie tylko ten char może to podnieś. Takie prawa gry, a jeżeli ktoś strzela focha bo to nie jemu wypadło, to nie widzę sensu gry z taką osobą...
Nie wiedzialem o tym nigdy nie gralem w grupie. Z Currency tez tak jest?
Baruch możesz napisać do mnie na gg: 1639935 - ważna sprawa odnośnie gildii.
Nie wiedzialem o tym nigdy nie gralem w grupie. Z Currency tez tak jest?
Tak
Ja się piszę na to. Zagram witchem lub templarem
Jesli grupa bedzie skladac sie z 3 ogarnietych ludzi to dogadanie nie powinno byc trudne, jesli wypadnie cos wartosciowego to item bedziemy dostawac w kolejnosci i potem od nowa itd ;p...jesli trafi sie cap ktory podniesie itema od razu i nie bedzie chcial oddac koledze ktory powinien go otrzymac to wypad z grupy, na jego miejsce bedzie 100 innych graczy ;p
edit/// nie wiedzialem ze item przypisywany jest od razu do danego gracza ;p
Nie są przypisane, są przypisane tylko na ziemi przez okres może 10sekund, czy coś w ten deseń, nie pamiętam bo mam sporą przerwę czekam aktualnie na OBT.
@EDIT!
WAŻNE! Nowy temat, TS już jest, tylko czekamy do 23
Na mnie też możecie liczyć
Spoko, jednak oficjalny temat znajduję się pod tym linkiem.
Podpisuję się pod nieoficjalną gildią.
okej, całą aktualizacje prowadzę w tym temacie.