Blackdesert. premium ity

Witam. jakie są drogi zakupu itemów premium na klase ranger'a? (poza item shop'em)

Czy tylko AH? i jak się z tym uporać by zwiększyć szanse na wygraną.

Nie do końca wiem co masz na myśli mówiąc "Premium itemy"
Ale jeśli chodzi Ci o coverki/pety/value pack to powiem tak:
Wyhaczyć peta to jakaś rzeź, ale teoretycznie się da, o ile masz czas ślęczyć przed AH. ustaw sobie powiadomienia na wszystkie pety value packa i covery gdy pojawia się item na markecie. Wchodzi on na market około 2min po powiadomieniu więc teoretycznie możesz postawić bota w mieście i jak to zobaczysz to tylko na chwilę się przelogować.
Outfit akurat ja wyhaczyłem dość łatwo. W sumie można je dorwać dość szybko z tego co mówili też inni gracze, ale jest w tym jakiś element szczęścia.
Po wejśćiu BDO na steam zobaczyłem dużo większy ruch pearl itemów na markecie więc teraz tym bardziej, gdzie kiedyś value packa widziałem raz na 2h to ostatnio mi wyskoczyło 5 w ciągu 30min.
Co do petów, akurat tutaj uwazam, że trzeba je kupić za prawdziwą gotówkę. Są dość pożyteczne, można się bez nich obyć (jak sam to robię), ale czuć różnicę z nimi.
Podsumowując:
-Outfit i Value packa można dorwać za kase ingame
-Pety lepiej kupić na własną rekę

Co do sposobu na większą szansę wygranej... Tego sam nie wiem, a jak ktoś wie, to też chętnie posłucham :D
Edit:
Gdy klikasz bid na premium itemie, musisz 30s poczekać, potem to tylko RNG

dopowiem tylko, że nie ma sposobu na zwiększenie szansy na wygraną, tutaj jest czyste rng system zbiera "losy" i po upływie czasu wskazuje tego co wygrał.. inej opcji nie ma.

Witam. jakie są drogi zakupu itemów premium na klase ranger'a? (poza item shop'em)

Czesc Polios, w teorii mozesz grac wydajac pare euro. W praktyce wyjdzie Cie to min. 100e, jak chcesz miec przyjemna gre.

Tylko AH, dodatkowo szansa na kupno value'a packa jest powiedzmy szczerze.... bliska zero, chyba ze masz zamiar spedzac czas w grze spamiac AH.... a biduje to tysiace ludzi i szansa jest RNG.

Stroj mysle, ze kupisz. Peta w drugiej kolejnosci, ale bedzie ciezko. Na tyle ciezko, ze raczej mowimy tutaj o snipieniu petow, pod laczenie, tzn. masz swoje 4, a z AH snipisz zeby podbijac tier swoich petow, inaczej musialbys do czasu wysnipienia petow... xD, ze tak powiem zbierac dropa.