Blackdesert.to - prywatny serwer Black Desert

Pobrałem... chciałem się zalogować ale mam login na szaro... Serwer online czy teraz nie na chodzie.

Zalogowałem. potem już w samej grze mam failed to connect.

Pobrałem... chciałem się zalogować ale mam login na szaro... Serwer online czy teraz nie na chodzie.

Zalogowałem. potem już w samej grze mam failed to connect.

miałem ten sam problem i napisałem do nich na supporta i odpisali mi " This problem caused because of weak internet. You can try it more times. " tak więc wiesz co robić :)

Witam, pobrałem mam zamiar zaczac grac a jak wiadomo w kupie raźniej, planuje lub ktos juz stworzył jakaś gildie?

Zapraszam: *ciach* 

to teraz znowu nie mozna? ;_;

Mam taki problem, że przy odpalaniu pluku BlackDesert to luncher nic sie nie dzieje, ktoś miał taki problem i mu zaradzil?

Mam taki problem, że przy odpalaniu pluku BlackDesert to luncher nic sie nie dzieje, ktoś miał taki problem i mu zaradzil?

zerknij na ich facebooka w komentarze, tam kilka problemów było i rozwiązania do nich, może Ci pomoże :P

zerknij na ich facebooka w komentarze, tam kilka problemów było i rozwiązania do nich, może Ci pomoże 

Niestety próbowałem tych sposobów przed napisaniem posta ^^ nadal nic.

Niestety próbowałem tych sposobów przed napisaniem posta ^^ nadal nic.

Zaktualizowałem temat może ci pomoże, ja jak wypakowałem clienta czysto na pulpit do folderu miałem problem z otwarciem launchera. Jeśli chodzi o failed to connect był dla tego, iż serwery były off. Teraz jest już normalna OBT bez czyszczenia kont, więc można śmiało grać

Zaktualizowałem temat może ci pomoże, ja jak wypakowałem clienta czysto na pulpit do folderu miałem problem z otwarciem launchera. Jeśli chodzi o failed to connect był dla tego, iż serwery były off. Teraz jest już normalna OBT bez czyszczenia kont, więc można śmiało grać

Masz może jakiś pomysł jak poradzić sobie z tym "Failed to connect" Gdyż gra się normalnie uruchomi etc. ale potem jak klikam start to ciągle "Failed to connect" masz pomysł jak pomóc? :/

Masz może jakiś pomysł jak poradzić sobie z tym "Failed to connect" Gdyż gra się normalnie uruchomi etc. ale potem jak klikam start to ciągle "Failed to connect" masz pomysł jak pomóc? :/

Jaką masz prędkość internetu ? BDO EU/US ci działa ? Postąpiłeś według dwóch punktów w głównym poście ?

Gracie już?

Gracie już?

Yup

Zgłosiłem to im, miałem tak samo, odpisali że wina neta mojego. Jedyne co mogę ci poradzić to VPN można za 19.99 na 3 miesiące kupić. Na vpn nie mam tego błędu.

Użyłem tego LINK

Zgłosiłem to im, miałem tak samo, odpisali że wina neta mojego. Jedyne co mogę ci poradzić to VPN można za 19.99 na 3 miesiące kupić. Na vpn nie mam tego błędu.

Użyłem tego LINK

Możliwe że hosty waszych dostawców internetówych zostały dodane do "IP" blocka. Jeśli umiecie znaleźć, to możecie napisać do BDO.to o odblokowanie.

Możliwe że hosty waszych dostawców internetówych zostały dodane do "IP" blocka. Jeśli umiecie znaleźć, to możecie napisać do BDO.to o odblokowanie. 

Wątpie że to wina mojego słabego łącza gdyż w tym momencie mam 5736267608.png (300×135) spróbuje z tymi hostami napisać do nich zobaczymy może pomoże ;p ps. pingowanie działa normalnie bo próbowałem

@EDIT dobra ogarnąłem, przeniosłem to program files niewiem jakim cudem ale działa xD Dzięki za pomoc @AzumaR2

Wątpie że to wina mojego słabego łącza gdyż w tym momencie mam    spróbuje z tymi hostami napisać do nich zobaczymy może pomoże ;p ps. pingowanie działa normalnie bo próbowałem

@EDIT dobra ogarnąłem, przeniosłem to program files niewiem jakim cudem ale działa xD Dzięki za pomoc @AzumaR2

A widzisz ^^ Proponuje zrobić to wszystkim co nie działa

hej chwila to jest prywatny serwer bdo z item shopem za prawdziwe pieniadze?czemu cokolwiek zwiazanego z bdo jest takie toksyczne?

hej chwila to jest prywatny serwer bdo z item shopem za prawdziwe pieniadze?czemu cokolwiek zwiazanego z bdo jest takie toksyczne?

Jak na praktycznie każdym prywatnym serwerze.

Wie ktoś może czy jest jakieś zangielszczenie ? Ten koreański jest trochę upierdliwy

Jak na praktycznie każdym prywatnym serwerze.

Wie ktoś może czy jest jakieś zangielszczenie ? Ten koreański jest trochę upierdliwy

Tylko pare przycisków jest po KR :o

Witam, otóż mam pewien problem. Gdy włączam launcher zupełnie nic się nie dzieje, przeniosłem klienta do proponowanych folderów (program files itd.) oraz zainstalowałem visuala i wciąż wielkie nic (ściągnąłem również najnowszego launchera). Miał ktoś podobny problem i znalazł rozwiązanie? Z góry wielkie dzięki za odpowiedzi. :)
@edit

Po zmianie regionu na Stany Zjednoczone po włączeniu launchera wyskakuje mi "The launcher is running at present" (nie ma launchera w procesach ani innych tego typu rzeczy) jakieś pomysły?