hej chwila to jest prywatny serwer bdo z item shopem za prawdziwe pieniadze?czemu cokolwiek zwiazanego z bdo jest takie toksyczne?
A jak niby maja utrzymać ten serwer? Co jest takiego toksycznego w Item Shopie?xD
hej chwila to jest prywatny serwer bdo z item shopem za prawdziwe pieniadze?czemu cokolwiek zwiazanego z bdo jest takie toksyczne?
A jak niby maja utrzymać ten serwer? Co jest takiego toksycznego w Item Shopie?xD
Mógłbym zadać to samo pytanie ludziom, którzy czepiają się oficjalnego serwera :d.
---------
mam nadzieję, że jak ludzie ogarną jaki IS jest w wersji KR jakie on faktycznie boosty daję graczom to może docenią ograniczenia w naszym ISie a co najważniejsza zauważą różnicę. Jak zobaczyłem dziś co niektóre itemy to ręce mi opadły... dramat totalny dla mnie... cieszę się, że nasza wersja jest tak ograniczano względem ISa !!!
Po zmianie regionu na Stany Zjednoczone po włączeniu launchera wyskakuje mi "The launcher is running at present" (nie ma launchera w procesach ani innych tego typu rzeczy) jakieś pomysły?
Posiadam ten sam problem, jakieś rozwiązania? ^^
dziala czy nie dziala??? wbilem wczoraj 49 i koniec... server off...
dzis to samo filed to connect...
dziala czy nie dziala??? wbilem wczoraj 49 i koniec... server off... dzis to samo filed to connect...
O której to miałeś ? Aktualnie jestem zalogowany normalnie ;/
jak bardzo trzeba byc uposledzonym zeby grac na pirackim serwerze w gre ktora kosztuje 10 euro xD
jak bardzo trzeba byc uposledzonym zeby grac na pirackim serwerze w gre ktora kosztuje 10 euro xD
Daj mi 10 euro + 20 euro na sloty + 20 euro na pety i ew kostium to ide grać na EU
Zadam pytanie...już po grze na privie ?
Tak. Wszyscy wracaja do Kakao. Tylko mam pytanie, mam miec wlasna wazeline jak mnie beda ruchac i pluc na twarz ?
Serwer działa i ludzi przybywa. W odróżnieniu do OFfa :D.
"W odroznieniu od offa " jakbys nie wiedzial, to na offie wciaz przybywa osob. Miasta sa gesto zaludnione, expowiska takie jak piraci czy sausany zwlaszcza i to w tygodniu, a co dopiero w weekend. Ponadto, na globalnym masz pewnosc, ze nic nie padnie, ze nie stracisz postaci, ze jest stabilny(zanim ktos krzyknie, ze sa problemy - ja nie mam, dlatego mowie, ze wszystko jest ok), a prywatne serwery to wielka loteria, czekam tylko az zostanie zamkniety(chyba, ze juz jest, bo nie wiem). Ja wolalem zaplacic za gre, ktora wiem, ze mi sie podoba, a nie liczyc na szczescie, ze znajdzie sie prywatny serwer, ktory ma chociaz 150 osob online, a co dopiero, zeby byl sprawny.
PS. Sorry za brak pl znakow, ale pisze z laptopa z ukladem qwertz, bez znakow polskich.
Jak wygląda drop rate na blackdesertonline.to jest większy niż na official-u , czy bez zmian ? Oraz jakie awakening-i są już dostępne ? z góry dzięki za odpowiedź ^ ^
Tak. Wszyscy wracaja do Kakao. Tylko mam pytanie, mam miec wlasna wazeline jak mnie beda ruchac i pluc na twarz ?
Człowieku łykaj jakieś tabsy na nerwy... człowiek się normalnie pyta a Ty wyskakujesz z takimi tekstami... może trochę szacunku do drugiego człowieka...
Pytałem z czystej ciekawości.. ten "priv" jest lepszą bazą wiedzy o niektórych itemach niż bawienie się w zakładanie konta koreańskiego.
Widzę tylko, że już działa dotacja serverka.
witam... wczoraj pobralem gre i postanowilem pograc na tym privie i pytanie do was .... czy da sie zmienic napisy na PL bądx pełne eng ??? bo u mnie napisy w wiekszopsci momentach to krzaczki ;/
Czyli na tym privie działają takie rzeczy jak crafting itd.? czy tak samo jak na ogrefest nic prawie nie działa?
Działa to to coś?
Na ogrefest praktycznie nic nie dziala, da sie w prawdzie expic bo klasy sa w miare zrobione, ale biorac pod uwage czestosc patchow- a jak mialem okazje grac przez ponad tydzien to nie wyszedl zaden orpocz naprawiania kostiumow w item shopie, to sorry ale ten serwer bedzie grywalny za 5 lat +; a na blackdesert.to item shop jest 2x drozszy: na offie masz 1000 perel za 10 euro na blackdesert.to za 10 dolarow 550 perel; admin mowil ze niby maja inne ceny perel za item, niby nizsze, ale ja jakos nie wierze- w kazdym badz razie jesli na privie sie placi porownywalnie do offa no to sorry ale wole off.
Czy na tym servie są wszyskie avakeny już?
Jeśli mogę się tylko wtrącić dlaczego ludzie interesują się prywatnymi serverami gdzie również jest IS czyli trzeba płacić, wszystko opiera się na podstawowej bazie gry tylko właśnie utrudnienia są związane z tym że coś może nie działać, servery mogą być nie stabilne, mogą być lagi itp.
Czy nie lepiej już wydać te 10 Ojro i pograć normalnie :D?
Witam!
Pragnę wam dzisiaj przedstawić pierwszy prywatny serwer Black Desert który nie działa na emulatorze, a na oficialnych plikach gry. Nazwa serwera to po prostu BlackDesert.to
Raty są jeszcze nieznane lecz zostaną podane podczas bety która rozpocznie się 20 października, rejestracja jest już otwarta.
Zapraszam: http://blackdesert.to/
Jeśli się czegoś dowiem wiecej, będę aktualizował ten temat. Dziękuję za uwagę.
(O ile jest to wszystko prawdą zapowiada się ciekawy serwerekek ^^)
AKTUALIZACJA 22.10.2016
BlackDesert.to weszło w fazę OBT już bez czyszczenia postaci !
UWAGA:
Jeśli macie problem z launcherem to:
1. Wypakujcie Clienta gry do ścieżki np:
C:\Program Files (x86)\blackdesert.to,
C:\Program Files\blackdesert.to
2. Jeśli dalej nie działa, pobierzcie nowego launchera z ich strony
http://download.blackdesert.to/Black_Desert_To_Launcher.rar
Blackdesert has become one of the most popular games once it appeared and we believe the coming of us would bring more pleasures to you. We are here with free game, latest version, cheap prices and biggest fun.
1. Blackdesert.to is free for players to download game;
2. Fast and no lag stable server give you ultimate gaming experience;
3. Items price in Pearl shop is too cheap to beyond your imagination;
4. More awakened classes added, more surprises to you;
5. New ocean map added make it possible to experience more ocean monsters, richer fishing content and Large-scale naval battle. Players can build new ship to trade and enhance warships with various kinds of modules.
Follow us and explore the wonderful blackdesert world!
Blackdesert.to
Registration Opens on Monday
Registration is temporarily closed. Registration and download will be open from 8 pm (Central European Time), Monday, 17th. October, 2016.
Beta test begins from 9 am (CET), Thursday, 20 October 2016 and ends 12 pm Friday 21 October 2016.
All the data would be deleted when beta finishes.
Blackdesert.to
Opening Reward
1. Players joined Beta Test would get 10000 TO-Cash (=$100) during Beta Test Period to explore the game;
2. Players like Blackdesert.to Facebook Page would get 1000 To-Cash (=$10) to official server account.