Jeżeli ktoś grał to wie o co chodzi, a jak nie to już tłumacze. Podczas wejscia na strone PWI ( wydawca tej gry) pokazuje sie opcja zbobycia za darmo ''Zen''. Chodzi w tym o to żeby klikać/robić ankiety które ci poleca i za to powinniśmy dostać Zen (walute w grze za która można kupić ciekawe rzeczy ). I teraz mam 3 pytania. Czy ktoś sie kiedyś tym bawił? a druga to taka, czemu kiedy wykonałem ok 4 ankiet za które powinienem dostać ok 150Zen dostałem tylko 40? i ostatnie pytanie, czy znacie jakiś inny pomysł na zdobycie Zen za darmo? nie wydawając pieniędzy na to?
Blacklight Retribute Free Zen
Bo pewnie wykonywałaś ankiety po polsku? Polscy zleceniodawcy zrobią wszystko żeby nie zapłacić za wypełnienie ankiety. Wejdź tam przez proxy uk, de, usa i wtedy wypełniaj ankiety.
jak mam wejść przez proxy np do de, kiedy server gry jest Europejski
Próbowałem jakiś sposobów które znalazłem w Internecie. Ale dalej nie wiem o co chodzi.
Szkoda czasu na takie zabawy naprawdę, zenów za free jednorazowo zdobywa sie niewiele i trzeba by spędzić więcej czasu na zabawe z ankietami niz na granie...
to sie oplaca robic gdy brakuje ci kilku/kilkudziesieciu zenow do jakiegos fajnego/potrzebnego itema, a tak to nie ma po co
Jeżeli ktoś grał to wie o co chodzi, a jak nie to już tłumacze. Podczas wejscia na strone PWI ( wydawca tej gry) pokazuje sie opcja zbobycia za darmo ''Zen''. Chodzi w tym o to żeby klikać/robić ankiety które ci poleca i za to powinniśmy dostać Zen (walute w grze za która można kupić ciekawe rzeczy ). I teraz mam 3 pytania. Czy ktoś sie kiedyś tym bawił? a druga to taka, czemu kiedy wykonałem ok 4 ankiet za które powinienem dostać ok 150Zen dostałem tylko 40? i ostatnie pytanie, czy znacie jakiś inny pomysł na zdobycie Zen za darmo? nie wydawając pieniędzy na to?