Blacklight Retribution CBT - Odpowiadam na pytania

Właśnie dostałem maila od PWE że zostałem zaproszony do CBT. I mam chęć podzielić się z wami. Zadawajcie pytania ja będę odpowiadał.

To ja mam pytanie. Czy ten temat jest po to, aby nabijać sobie posty?

ludik napisz nam w ogóle cóż to jest za gra. Opisz ją trochę :)

Właśnie dostałem maila od PWE że zostałem zaproszony do CBT. I mam chęć podzielić się z wami. Zadawajcie pytania ja będę odpowiadał.

Tak!!! Mój cały misterny plan w *****. N nabijam sobie posty bo mam tylko 100 a jestem tu od 2009 roku. Brawo za inteligencje dla tego pana.

To ty chyba sobie nabijasz pisać niepotrzebne posty które nie trzymają się tematu.

A teraz odnośnie tematu. Jest to klasyczny FPS który bierze cały "łapami" wszytko co najlepsze z takich hitów jak seria CoD lub Battlefield. Gra wśród darmowych MMOFPS-ów wyróżnia się wspaniała grafiką, jest to najładniejszy darmowy FPS. Klimatem gra przypomina takie chińskie a'la HALO. To co jeszcze wyróżnia produkcję to system kustomizacji broni. Począwszy od magazynku, lufy, rodzaju pocisków kończąc na zawieszkach na niej. Dodatkowo możemy również "ubrać" swoją postać w wiele rodzajów ubioru militarnego. Gra posiada wiele małych smaczków które bardzo uprzyjemniają rozgrywkę:

-Kill Cam- Gdy ktoś nas zabije następuje zatrzymanie czasu w którym kamera pokazuje nam całe otoczenie wokół nas i skąd strzelał nas zabójca.

-MECHY- Podczas gry dostajemy punkty CP. Dzięki którym w czasie rozgrywki możemy zmienić broń na np. bazoke lub wspomnianego Mecha który nadlatuje z niebios.

-Rodzaje pocisków- Do naszej broni możemy załadować parę rodzaji pocisków np. wybuchające, elektryczne.

-Udźwiękowienie- Jest to jeden z ważniejszych aspektów wielu gier. W tej grze doświadczymy twardego mocnego elektronicznego brzmienia.

Do wyboru jest serwer EU lecz na CBT jest dostępny tylko US.

warn_ico.png
Warn za Double post. - crracked

Może jakieś ssy z gry dasz?

Właściwie to nawet na dwa się dostałem, zaczynam właśnie pobierać. Mógłbyś się do mnie odezwać, to jakby był czas, zagralibyśmy razem. Czy są duże opóźnienia skoro serwer postawiony jest w USA ?

haha też się dostałem ;d

właśnie ściągam grę ;-)

//ten rok jest owocny dostaje sie na wszystkie testy które chce ^^ [psyt... nawet eligium]

@edit

3-dniowa przerwa pomiędzy fazą 1 a f2 ;-)

serwery ruszą ponownie 10.11.11