Blacklight Retribution OBT logowanie

Gdy odpalam lauchera wczytuje sięgra i pojawia logowanie no i właśnie wpisuje login , hasło wybieram server obojętne jaki i pojawia mi się komunikat że serwery są wyłączone oco biega? beta wystartowałą dzisiaj a serwery stoją , czy tylko aj tak mam? Na forum gry nikt mi nic nie odpisuje bo inni mają problem z instalacją prawdopodobnie.

Ja normalnie gram. Może reinstall?

Ja normalnie gram. Może reinstall?

i znow zasysać patcha? masakra. instalacja przebiegła bez błędów. więc nie wiem skąd ten problem.

zainstalowalem na nowo i dalej to samo wyglada to tak:

nowaw.jpg

Może twój anty-wirus blokuje połączenie?

Może twój anty-wirus blokuje połączenie?

jak to sprawdzić?

Poszukaj w swoim antywirusie czegoś takiego jak lista blokowanych programów i tam postaraj się dodać blacklighta jako wyjątek.

Najlepiej napisz jaki masz antywirus. Ew. spróbuj go całkowicie wyłączyć na czas odpalania gry i zrób to samo z zaporą windowsa.

Daj znać potem czy pomogło.

Gdy odpalam lauchera wczytuje sięgra i pojawia logowanie no i właśnie wpisuje login , hasło wybieram server obojętne jaki i pojawia mi się komunikat że serwery są wyłączone oco biega? beta wystartowałą dzisiaj a serwery stoją , czy tylko aj tak mam? Na forum gry nikt mi nic nie odpisuje bo inni mają problem z instalacją prawdopodobnie.