Blacklight: Retribution

Oficjalna stronka:

http://blacklight.perfectworld.com/

Rejestracja CBT (start 27.10.2011):

https://register.perfectworld.com/blacklight/

Rejestracja konta PWE:

http://www.perfectworld.com/

Filmiki:

Gameplay

Developer diary:

1

2

Wymagania systemowe:

Minimum:

Windows XP/Vista/7(32bit)

Dual Core CPU

2GB RAM

256MB DX9 GPU

4GB Free HD Space

DirectX 9.0c Compatible Sound Card

Broadband internet connection

Recommended:

Windows 7(64bit)

Quad Core CPU

4GB RAM

1GB+ DX11 GPU

4GB Free HD Space

DirectX 9.0c Compatible Sound Card

Broadband internet connection

o ktorej dokladnie startuje cbt?

2PM (gmt-8)

chyba nie ? a moze chociaz nie wiem cyz nie mialem nawet klucza :|

oy chyba nie trzeba mieć klucza, chyba że zrobili tak jak było w przypadku FW

ja i tak chyba nie będę próbował tego tytułu,

po 1. pwe i tak zj###e

po 2. nie poleci mi na full detalu (troche przesadzili z wymaganiami)

po 3. i tak będą lagi, serwery w usa

;s

kurde a ja nie mam meila :angry: jak ktoś będzie miał konto do bety a nie będzie grał to chętnie przyjmę :rolleyes:

kurde a ja nie mam meila jak ktoś będzie miał konto do bety a nie będzie grał to chętnie przyjmę
nie chce źle pisać, ale raczej nikt nie pożyczy Ci swojego konta, odpowiedz jest prosta dlaczego,

pwe wprowadzili zmianę maili na kontach, zatem taka akcja grozi kradzieżą konta + wszystkich itemów z innych gier od pwe

tylko zeby zmienic email musisz miec dostep do pierwszego podanego na ktory idzie potwierdzenie zmiany^^ wiec nawet jak ktos podaruje konto ta druga osoba nie ma szans zmienic maila :)

ile eq z konta z innych gier i tak clean ;p

do CB nie dostają się wszyscy, co ja piszę, nawet polowa się nie dostaje :)

ja mam 4 konta i na żadnym nie dostałem zaproszenia

Polecam zakładać konta z użyciem poczty gmail - podobno większa częstotliwość przyznawania kluczy (stwierdzam z "autopsji"). Na razie za dużo nie tracicie: dostępny tylko jeden serwer, mniej niż połowa dostępnych trybów gry, ograniczenia graficzne (obecnie nie da się w pełni cieszyć dobrodziejstwem DX11). Ze względu na ograniczone funkcje sklepowe wciąż trudno powiedzieć jak będzie ostatecznie prezentowało się nabywanie eq na stałe (jeśli w ogóle będzie to możliwe).

Ze względu na ograniczone funkcje sklepowe wciąż trudno powiedzieć jak będzie ostatecznie prezentowało się nabywanie eq na stałe (jeśli w ogóle będzie to możliwe).
chyba żartujesz, już teraz przecież jest dostępny IS, eq do kupienia na 1dzień lub 30dni

co do gry, taka sobie, liczyłem na coś więcej, raczej nie będę grał na OB

potwierdzam gra przecietna....zwykla bieganina i strzelanie po scianach:)

jeśli nie przyszedł Ci mail z zaproszeniem do wzięcia udziału w CB i konkretnej fazie to nie pograsz :)

mi nie przyszeldi gram? dziala tylko east server us:)

ja mam tak loguje przez 10 sec i zaraz connection to server has been lost

dosłownie, że połączenie zostało utracone

ale nie masz co ubolewać, gra nie jest warto zachodu, odinstalowałem po 3 czy 4 rozegranych mapkach

• nic ciekawego, nowego
  • do odbicia kilka punktów
  • w IS eq do kupienia na 1 dzień or 30, w innym wypadku biegasz ze standardem
  • grafika nie zachwyca, na dodatek jeśli Twoja grafika nie obsługuje dxa 11, to w ogóle nie będzie nawet przeciętnej grafiki,
  • optymalizacja clienta taka sobie

że połączenie zostało utracone to ja to wiem a grę muszę sprawdzić bo lubię shootery

.....:) mmofpsa z lepsza grafa nie ma tyle :) i nowosciami :) ale gra sie dziwnie bieganina..trudno trafic +sek opoznienie strzalu chyba ze to REALISMhaha