Cześć, chcieliśmy se w to pograć z kolega i ja mam konto a kumpel nie. Szukaliśmy na google czy sa jeszcze beta klucze itp. ale już nie ma. Oddałby ktoś konto którego i tak nie używa bylibyśmy wdzięczni
Blacklight Retribution
Marzysz ? Konta na pwe są multikontami, dając komuś "passy" do swojego konta jest równoznaczne z plądrowaniem go w innych grach od pwe. Osobiście chciałbym Ci pomóc, jednak jest zawsze obawa o stratę "dorobku". Mogę tylko polecić szukanie kluczy na portalach dot. mmorpg. Nie obiecuję nic, ale przeszukam moje maile, może akurat mam aktywnych więcej niż jedno konto do tej gry, ponieważ maina za bardzo nie oddam
A keye z AlienWare Arena nie działaja ? ) Bo ja mam z tamtej strony i normalnie gram ;]
A keye z AlienWare Arena nie działaja ? ) Bo ja mam z tamtej strony i normalnie gram ;]Sam sobie odpowiedziałeś
Ale key mam od dawna więc pytam się czy dzialaja jeśli weżmiesz je teraz
No mój działał
eeeeyyy zazwyczaj ludzie robia kazde konto do innej gry wiec nie wiem co za problem komus dac passy...chyba ze ktos jest fajny i na 1 koncie ma 10 gier:) + kto bedzie tak glupi zeby sciagac kazda gre pwe i patrzyc kto co ma na koncie:X a klucze gdzies napewno sa ...pomijajac to ze malo osob w to gra:/ poniewaz juz jest chyba 4 cbt :/ sam gram od 2 i jak naarzie nic sie nie zmienia .....+kosmiczne pingi na ich serverach:X na us 140-180
na Eu 50-80 z przewaga 80:) przy 50 w miare fajnie sie gra ale 80 to juz wiecej farta niz skila....tak , ze radze wam wstrzymac:). Oglnie rzecz biorac od otwarcia EU servera ok tydzien> ? moze wiecej...na xxxxxxx serverow wiecej niz 1-2 servery ludzi nie ma server 16 slotowy:)na US 3-4 servery:) poprostu nikomu snie chce sie znowu tracic lvla:X i zaczynac od poczatku
Cześć, chcieliśmy se w to pograć z kolega i ja mam konto a kumpel nie. Szukaliśmy na google czy sa jeszcze beta klucze itp. ale już nie ma. Oddałby ktoś konto którego i tak nie używa bylibyśmy wdzięczni