Błąd 0xc000007b

Witam

Potrzebuje pomocy, ponieważ podczas uruchamiania gry Wiedźmin 2 pojawia się błąd "Aplikacja nie została właściwie uruchomiona(0xc000007b).

Próbowałem wszelkich metod jakich znalazłem na internecie.Nic nie działało.

Proszę o pomoc

Oryginał czy pirat?

Orgyniał

Przy próbie uruchomienia gry pojawia się komunikat: Problem związany jest z uszkodzeniem lub brakiem niektórych składników pakietów Microsoft Visual C++. W przypadku wystąpienia takiej sytuacji sugerowane jest odinstalowanie wszystkich wersji pakietu (Visual C++ 2005, Visual C++ 2008, Visual C++ 2010), a następnie ich ponowna instalacja. Odpowiednie pliki, potrzebne do instalacji tych programów, można pobrać z podanych poniżej stron.W przypadku posiadania systemu Windows 32-bit, prosimy instalować tylko wersje 32-bitowe. W przypadku systemów 64-bitowych - zarówno wersje 32 jak i 64 bitowe.

Nie pomogło

cracka sciagnij i pewnie pojdzie hehe. Ja kupilem oryginalke i zeby grac potrzebny byl crack :D

Ciekawy pomysł xd ale nie działa

Miałem to kiedyś. Chyba na oficjalnym forum Wiedźmina jest fix do tego błędu, z tym że po jego wgraniu nie będziesz mógł wysyłać swoich wyników z areny. To było dawno temu, więc nie wiem jak jest teraz. Właśnie, a czemu w ogóle piszesz tutaj, jak Wiedźmin ma swoje oficjalne forum? Tutaj poza głupimi pytanami czy oryginał nic nie zdziałasz. Zawsze najpierw szukaj forum o danej grze.

Też miałem kilak razy owy problem , rozwiązanie niestety format.

Kolega ostatnio miałem podobny problem i znalazłem na to rozwiązanie. Prawdopodobnie wyskakuje Ci taki błąd ponieważ zainstalowałeś 32 bitową grę na system 64 bitowy spróbuj tym sposobem:

1.xinput1_1.dll
2.xinput1_2.dll
3.xinput1_3.dll
4.xInput1_4.dll
5.XInput9_1_0.dll

Ściągnij i wklej (oczywiście zamieniając ze starymi) te pliki do c:windows/SysWOW64

Myślę, że powinno zadziałać :)

Dzięki wszystkim za pomoc ale dalej nie działa ;p

Sprawdź, czy ściągnąłeś dane pliki w wersji 32 bitowej, ponieważ gdy ja ściągałem, pobrałem 3 pliki w wersji 64 bitowej i po podmienieniu w SysWOW64 nie dało to efektu. Polecam korzystanie z tej strony w celu wyszukania plików : http://www.dll-files.com/ Spróbuj pobrać te 5 plików w wersji 32 bitowej. Ja rozwiązałem tak problem ze Skyrimem, PES 15, Black opsem i Fifa 15. Pozdrawiam

Witam

Potrzebuje pomocy, ponieważ podczas uruchamiania gry Wiedźmin 2 pojawia się błąd "Aplikacja nie została właściwie uruchomiona(0xc000007b).

Próbowałem wszelkich metod jakich znalazłem na internecie.Nic nie działało.

Proszę o pomoc