Błąd, dziwny error

Witam od paru dni zawsze jak uruchomie komputer wyskakuje mi okno ktore mowi mi ze CCC przestał działać (gdy zamknę pierwsze wyskakuje drugie takie same)
iLqrWei.png

Przekopałem troche internetów i z tego co się dowiedziałem możliwe jest coś z NET frameworkiem. Usunąłem go i zainstalowałem na nowo. Nic to nie dało. Sciągnąłem nowe sterowniki, też zero efektu.
Proszę was o pomoc.
Pozdrawiam

P.S. Jak coś więcej potrzeba, napiszcie a będzie wam dane.

- najpierw odinstaluj sterownik w menadżerze urządzeń, potem w panelu sterowania oprogramowanie - ATI Install Menager.
- następnie zainstaluj Driver Cleaner PRO i uruchom komputer w trybie awaryjnym.
- usuń tym programem wszystko związane z "ATI" i zrestartuj kompa.

- ściągnij oprogramowanie CCC i je zainstaluj.
- może Ci wyskoczyć błąd "brak pliku inf" - http://forum.purepc.pl/topic/281928-problem-brak-pliku-inf-przy-instalacji-catalystow-811/

- następnie zainstaluj ponownie sterowniki ze strony producenta

Dzieki. Zobacze to jutro bo już późno i dam znać :)

Zrobiłem według punktów, i jak na razie działa :) Wielkie dzięki za pomoc ! :D

Dodam od siebie, ze lepiej sciagaj starszy sterownik czyt. 13.12, bo na wersji 14.4 mozesz dostawac BSOD w niektorych grach i doznawac lagów.

Witam od paru dni zawsze jak uruchomie komputer wyskakuje mi okno ktore mowi mi ze CCC przestał działać (gdy zamknę pierwsze wyskakuje drugie takie same)
iLqrWei.png

Przekopałem troche internetów i z tego co się dowiedziałem możliwe jest coś z NET frameworkiem. Usunąłem go i zainstalowałem na nowo. Nic to nie dało. Sciągnąłem nowe sterowniki, też zero efektu.
Proszę was o pomoc.
Pozdrawiam

P.S. Jak coś więcej potrzeba, napiszcie a będzie wam dane.