[Błąd] Launcher się nie włącza

Hej!

Mam problem z Terą. Dziś wyszła nowa postać, więc oczywiście trzeba ją sprawdzić. Jednak gdy klikam w ikonkę Tery po zaakceptowaniu, że program Tera online może (...) zmiany. No właśnie. Co potem? Tery nie ma. Jest przez jakieś pół minuty w procesach potem znika. Wszystkie metody zawiodły. Odpalanie przez administratora, usuwanie plików z Appdata(przywrócone), usuwanie pliku wersji(przywrócony) i odpalanie repair(nie odpala się na tej samej zasadzie co Tera_Launcher.exe).

Pomocy!

Prawdopodobnie modyfikowałeś jakieś pliki w kliencie. Też miałem ten problem, ja zapomniałem, że usunąłem sobie pliki z intrami i patcher wywalił błąd, po czym nie chciał się w ogóle włączyć. U mnie wystarczyło przywrócić brakujące (/zmodyfikowane) pliki i za którymś razem launcher w końcu się odpalił, ale słyszałem, że jeżeli dalej będą problemy z załączeniem launchera, to należy odłączyć się od internetu i wtedy uruchomić tera-launcher.exe, powinno pomóc.

WoW! Działa! Bez niczego. Po prostu nagle zaczęło działać. To chyba nie moja wina była tylko - kto zajmuję się Terą? GameF*ck? Cóż Tera często się bug'uje z tego co widzę na innych forach. Dzięki PeXu za odpowiedź, chodź mi nie pomogła może się przydać komuś innemu.

Temat można zamknąć

Wycofuje. Nie mogę kliknąć "PLAY" - Jest szary, chodź Tera zpathowana.

Mój stały zestaw na takie sytuacje to:

1. Prawym na folder z terą i we właściwościach odznacz "Tylko do odczytu" (tak żeby nie było ani kwadratu, ani haczyka) + zastosuj (dla wszystkich plików w folderze).

2. Utwórz skrót na pulpicie do launchera i w polu "element docelowy" (PPM -> właściwości) dopisz

-debug -window

przykładowo będzie to wyglądać tak:

"D:\Program Files (x86)\TERA	era-launcher.exe" -debug -window

Przy uruchamianiu launcherem powinno się pojawić okienko terminalu w którym będą się wyświetlać aktualne logi, w razie jakichś problemów łatwiej będzie zlokalizować błąd.

Dziękuje! Działa.

Do zamknięcia (mam nadzieję)

Hej!

Mam problem z Terą. Dziś wyszła nowa postać, więc oczywiście trzeba ją sprawdzić. Jednak gdy klikam w ikonkę Tery po zaakceptowaniu, że program Tera online może (...) zmiany. No właśnie. Co potem? Tery nie ma. Jest przez jakieś pół minuty w procesach potem znika. Wszystkie metody zawiodły. Odpalanie przez administratora, usuwanie plików z Appdata(przywrócone), usuwanie pliku wersji(przywrócony) i odpalanie repair(nie odpala się na tej samej zasadzie co Tera_Launcher.exe).

Pomocy!