Błąd na forum i stronie główniej(ostatni na forum)

Witam, taki dziś błędzik wypatrzyłem(tzn. nie dziś, ale nie miałem czasu wcześniej napisać)

No więc tak : jak jest temat z szukam mmo, w który jak kilkniemy to wyskakuje nam takie cuś

246568_384114098319736_618190775_n.jpg

Rozumiem, że to tematy nie zaakceptowanie przez moderatorów, tak?

I czy da się to jakoś poprawić?

Jak coś niejasno napisałem to proszę pytać :)

PS proszę dodać "o" do końca wyrazu ostatki (literówka)

Jeśli jest to temat niezaakceptowany przez Moderatorów - to chyba odpowiedź nasuwa się sama? Jeśli nie jest zaakceptowany nie możesz oglądać zawartości tematu ; )

No tak, ale wkurza mnie, ze tam sie to pojawia grr.

Jakos pewnie przeboleje jak to nie znknie, ale ja i pewnie pare innych osob chce jak najbardziej kafortowo kozystac z forum i portalu.

Jestem za sam chciałem założyc taki temat ale nie było jakoś czasu.

Nie rozumiem, o co się spinacie? Salek bardzo ładnie to wytłumaczył. Do tego typu tematów ma dostęp tylko Administracja. Musicie poczekać, aż będzie on zaakceptowany (lub też nie), i dopiero wtedy do niego wejdziecie. Simple.

No tak, ale wkurza mnie, ze tam sie to pojawia grr.Jakos pewnie przeboleje jak to nie znknie, ale ja i pewnie pare innych osob chce jak najbardziej kafortowo kozystac z forum i portalu.

A może niedługo założysz temat, że chcesz dostępu do działu Administracji ?

Skoro Cię wkurza to nie wchodź w niezaakceptowany temat - powinien być zaznaczony na czerwono, chyba, że tylko My tak to widzimy ; )

@zamykam - wyjaśnione

Witam, taki dziś błędzik wypatrzyłem(tzn. nie dziś, ale nie miałem czasu wcześniej napisać)

No więc tak : jak jest temat z szukam mmo, w który jak kilkniemy to wyskakuje nam takie cuś

246568_384114098319736_618190775_n.jpg

Rozumiem, że to tematy nie zaakceptowanie przez moderatorów, tak?

I czy da się to jakoś poprawić?

Jak coś niejasno napisałem to proszę pytać :)

PS proszę dodać "o" do końca wyrazu ostatki (literówka)