Błąd pobierania (instalacji)

Witam

Mam kłopot otóż pobrałem plik o nazwie Vindictus_EU i gdy go odpalam wyskakuje okienko pobierania i błąd "Please error during installation. Please try again" i potem jakis błąd nr -40

Po kilkudziesieciu próbach postanowilem pobrać jeszcze raz lecz to nic nie dalo -.-

Wiec wchodze na strone vindictusa (http://en.vindictus.nexoneu.com) i klikam play z nadzieja ze podziala i sie odpalilo pobieranie gry ale po 10-20 min. pobierania znowu błąd "Please error during installation. Please try again" i jak klikne ok wyskakuje błąd że mam zamalo miejsca na dysku juz po raz 10, chodz na dysku mam wolne 70gb.

BŁĄD:

"[ERROR CODE = -61}

You don't not have enought free disc space.

Please free same space and try again"

Tak więc proszę o pomoc i z góry dziekuje

WIEM ZE TAKICH TEMATOW JEST MASA LECZ NIESTETY ZADEN NIE POMOGL ;/

Może to instaluje Ci na innej partycji , np tam gdzie masz system , bo miałem podobnie sprawdź dokładnie ;).

Najprawdopodobniej tam gdzie masz system i pewnie masz tam wolne z 2 gb ewentualnie dysk c na którym też masz mało miejsca a jak nie to sam już nie wiem.

Cały nexon - na każdym guziku play instaluje się gdzieś na dysku w plikach systemowych( u mnie tak było).

Próbowałeś z innego źródła pobrać? - Dużo ich tam jest.

Cały nexon - na każdym guziku play instaluje się gdzieś na dysku w plikach systemowych( u mnie tak było).Próbowałeś z innego źródła pobrać? - Dużo ich tam jest.

Rozumiem ze mam pobrac plik z ktoregos file (np. 1)??

A gra mi sie napewno ni instaluje na dysku C bo wybieram dysk E i tam powinno sie pobrac.

Tak. File 1/2/3 albo któryś z tych odnośników powinien być dobry.

to jest tylko moja teoria ale pobierz file 1 ,2 i 3 naraz i wrzuc do jednego folderu

odpal Vindictus.exe u mnie podzialalo

Tak. File 1/2/3 albo któryś z tych odnośników powinien być dobry.

znow to samo juz ktorys raz ostatnio tez gre pobieralem Battlefield Heroes i to samo bylo może ja mam coś z kompem ale na necie ludzie też maja takie problemy z Vindictus'em

refresh

Problem rozwiazany jakoś niedawno (albo ja slepy) na stronie Vindictusa jest instrukcja co nalezy zrobic jak pobieranie gry nie dziala.

http://vindictus.nexon.net

Należy sie zalogowac i kliknac play i na dole w wiadomosciach jest instrukcja.

Nalezy wejsc w folder en-US i znalezc ikone Vindictus.exe i odpalic rozpocznie sie patchowanie i zainstaluje poprawnie pozostale pliki.

Do zamkniecia

Witam

Mam kłopot otóż pobrałem plik o nazwie Vindictus_EU i gdy go odpalam wyskakuje okienko pobierania i błąd "Please error during installation. Please try again" i potem jakis błąd nr -40

Po kilkudziesieciu próbach postanowilem pobrać jeszcze raz lecz to nic nie dalo -.-

Wiec wchodze na strone vindictusa (http://en.vindictus.nexoneu.com) i klikam play z nadzieja ze podziala i sie odpalilo pobieranie gry ale po 10-20 min. pobierania znowu błąd "Please error during installation. Please try again" i jak klikne ok wyskakuje błąd że mam zamalo miejsca na dysku juz po raz 10, chodz na dysku mam wolne 70gb.

BŁĄD:

"[ERROR CODE = -61}

You don't not have enought free disc space.

Please free same space and try again"

Tak więc proszę o pomoc i z góry dziekuje

WIEM ZE TAKICH TEMATOW JEST MASA LECZ NIESTETY ZADEN NIE POMOGL ;/