Już któryś raz moja próba dodania do gry komentarza zakończyła się failem.
Szczerze to więcej napisanych przeze mnie komentarzy wywalilo błąd niż się dodało.
Moje pytanie - wtf?
Jak już był ten temat poruszany to sorry - szukałem i nie znalazłem.
Szczerze to więcej napisanych przeze mnie komentarzy wywalilo błąd niż się dodało.
Moje pytanie - wtf?
Ja czegoś takiego nie mam, wydaje mi się, że inni użytkownicy również. Sprawdzałeś pod innymi przeglądarkami?
Nie. Uzywam i będę używać tylko Chrome'a, bo jest najlepszy. Lepszy pod każdym względem od innych przeglądarek.
Myślisz, że to wina Chrome'a, że z bazą danych połączyć się nie może? A co to ma do rzeczy? :/
Zobacze na IE.
Edit: Sprawdziłem na IE i wywaliło ten sam błąd. Czyli wina nie leży po stronie przeglądarki.
nie, 03 sty 2010 - 04:41
post z jutra?
Błąd jak najbardziej ciągle występuje i bardzo uprzykrza zycie, bo często napisze komentarz, a nie moge go dodać...
Serio tylko ja tak mam? Od czego to w takim razie zalezy? O.o
Ja powiedziałem, nie mam takiego problemu, a powinienem jeżeli jest to wina serwera (inni użytkownicy również). Nie znam rozwiązania na twój problem, przykro mi.
Altair, następnym razem jak się to zdarzy prosiłbym o zrobienie screenshota i wraz z dokładną datą i godziną przesłać na e-mail:
Wtedy sprawdzę to w logach i zobaczymy co powoduje błąd. Zamykam
Moje pytanie - wtf?