Bład podczas uruchamiania Dragon Nest

Witam!

mam nadzieje ze nareszcze ktos zdoła rozwiazac mój problem...

A mianowicie uruchamiam lauchera z gra Dragon NEST wszystko ładnie pieknie gra zaczyna sie uruchamiac(łąduje sie pomaranczowy pasek na dole ekranu w około 3/4 ) az tu nagle wyskokuje komunikat:

0ch6.jpg

Będę bardzo wdzieczny za jaką kolwiek pomoc w rozwiazaniu mojego problemu..

Wydaje mi się, że jest to błąd związany ze zbyt słabym sprzętem, a konkretniej ilością ramu, ile go posiadasz?

powiem tak:D mój kap jest sedziwy i posiadam 2 Gb niestety ddr1... ale jakis rok temu grałem w DN sea i miałem tylko 1gb i gra mi chodziła i normalnie sie uruchamiała...

A może zmieniles system od tamtego czasu, niektore systemy zjadaja różne ilości ramu :D

mam starego podcziwego win xp 32 bity

Antywirus moze jakis zainstalowales... albo brak sterownikow lub direct x

Rok temu to dość dawno. Wiele się zmieniło w grze od tego czasu. Podnoszenie capu wpływa na optymalizacje i wymagania gry. Też kiedyś grałem na starym pc, ale w pewnym momeńcie gra się w ogóle przestała włączać jak sporo patchów doszło. Obawiam się, że nie obejdzie się bez ulepszenia/wymiany komputera.

No dzieki panowie za pomoc i poswiecony czas... no nic zostaje diablo 2:D

Witam!

mam nadzieje ze nareszcze ktos zdoła rozwiazac mój problem...

A mianowicie uruchamiam lauchera z gra Dragon NEST wszystko ładnie pieknie gra zaczyna sie uruchamiac(łąduje sie pomaranczowy pasek na dole ekranu w około 3/4 ) az tu nagle wyskokuje komunikat:

0ch6.jpg

Będę bardzo wdzieczny za jaką kolwiek pomoc w rozwiazaniu mojego problemu..