Błąd podczas wchodzenia na serwer

Witam, po ostatniej grze w cs'a 1.6 STEAM nie mogę wejsć na żaden serwer. Podczas wchodzenia na serwer pjawią sie 2-4 kreski i gra się scina, nic innego nie mogę zrobić musze wyłączyć cs'a i tak wkoło. Dodam że dzieje sie to z innymi grami (Cs condition zero oraz source) Przeinstalowalem kilkukrotnie grę lecz nic to nie dało. Z góry dziękuję za pomoc.

VolVic

No, nie dziwie się, toż hl i hl2 to te same podwaliny silnika. :/ Sprawdź czy aby na pewno masz zainstalowane odpowiednie sterowniki. Jeżeli masz system 64 bitowy to także może być problemem. Pamiętaj, że najnowsze oprogramowanie może nie pasować do starszych gier.

Strzelam na oślep bo nie podałeś żadnych danych.

Posiadam Viste 32 Bity oraz nie aktualizowałem dosć dawno sterowników więc to na 100% odpada. Tak jak to powiedziałem, stało sie to nagle. Wczoraj normalnie grałem a gdy chciałem wejsć na serwer dzisiaj, mam ten problem z ładowaniem.

#Edit

Szukałem oficjalnie na google lecz podobnego tematu nie znalazłem.

No to już masz winę - VISTA.

Najgorsze co mogłeś zrobić, to jest niedopracowane badziewie.

Szczerze?

Gram od ponad 2 lat w cs'a i nigdy się z czymś takim nie spotkałem. Z tego co opisałeś JA na twoim miejscu zrobiłbym format, zainstalował sterowniki, a potem cs'a.

Ja to wiem że Vista nie jest dobra, gdy kupywałem kompa odrazu była zainstalowana :D

Nie wiem sam co zrobic :/ płytki nie mam aby zrobic formata, no nic dziękuję wam za pomoc.

# Do zamkniecia

Temat został rozwiązany i zostaje on zamknięty. W razie potrzeby jego otwarcia, zgłoś się, do któregoś z moderatorów.

Witam, po ostatniej grze w cs'a 1.6 STEAM nie mogę wejsć na żaden serwer. Podczas wchodzenia na serwer pjawią sie 2-4 kreski i gra się scina, nic innego nie mogę zrobić musze wyłączyć cs'a i tak wkoło. Dodam że dzieje sie to z innymi grami (Cs condition zero oraz source) Przeinstalowalem kilkukrotnie grę lecz nic to nie dało. Z góry dziękuję za pomoc.

VolVic