Mam problem a mianowicie chciałem kupić grę i ciągle wyskakuje mi błąd ;/
chcę zapłacić swoją kartą bankową, tylko że ciągle mi odrzuca ;/ może ktoś doradzić konto mam w Pekao S.A
chcę zapłacić swoją kartą bankową, tylko że ciągle mi odrzuca ;/ może ktoś doradzić konto mam w Pekao S.A
Miałem ten sam błąd, niestety nie znalazłem sensownego rozwiązania. Zmusiłem się i założyłem paypala. Jak napiszesz do supportu to może pomogą, mi odpisali coś w stylu ,,W tym momencie mamy bardzo dużo transakcji przychodzących z kart kredytowych, prosimy spróbuj inna metodą''
..., a ta karta przypadkiem nie jest do zwykłych płatności ? - przynajmniej u mnie tak jest, potrzebujesz chyba karty debetowej lub karty do płatności online.
Najlepiej jest chyba sobie założyć konto paypal i robić przelewy na nie, a później używać paypala w tranzakcjach
Miałem to samo założyłem Paypala, polecam to rozwiązanie zajmuje to 3 min.
..., a ta karta przypadkiem nie jest do zwykłych płatności ? - przynajmniej u mnie tak jest, potrzebujesz chyba karty debetowej lub karty do płatności online. Najlepiej jest chyba sobie założyć konto paypal i robić przelewy na nie, a później używać paypala w tranzakcjach
Zależy od banku, w moim przypadku karta służy do obu płatności
jaki błąd?
Jak opisujecie problem to nie mówcie "wyskakuje mi błąd" tylko mówcie jaki, z nazwy, screen, opis.. cokolwiek. Odrzuca kartę ale w jaki sposób.. takie głupie elementy ale mogą pomóc.
dobra zrobiłem to przez paypal ale dowiedziałem się że to od nich jest jakiś problem i niektórzy taki problem mają a inni nie
W moim przypadku wystarczyło użyć Microsoft Edge zamiast Mozilla Firefox (na chromie też miałem problem)
dobra zrobiłem to przez paypal ale dowiedziałem się że to od nich jest jakiś problem i niektórzy taki problem mają a inni nie
może dlatego jutro robią przegląd systemów płatności na stronie