Witam mam taki błąd
Jak włączam grę to mi wyskakuje proszę o szybka pomoc
Witam mam taki błąd
Jest tu napisane, żebyś m.in. zresetował kompa... ale pewnie to i tak nie pomoże. Gdzieś na forum był już poruszany ten temat, chodz nie jestem do końca pewny czy akurat ten. Z X-trapem dużo ludzi ma problem, wiec nie czuj sie jakiś wyjądkowy . Zobacz może czy Ci firewall nie blokuje dostępu.
Sprawdzalem nic nie blokuje a to wszystko co opisales wiem
Tez mam problem z Xtrap-em. A ten drugi temat to byl wlasnie moj.Podmienialem pliki,sterowniki i tak kapa.Ma nadzieje ze ktos cos wymysli.
Poprotu juz mnie wku**** zaczyna to w CrossFire to samo mialem a teraz w s4league a nie mozliwe zeby nie bylo na to rady wiedz bardzo prosze o pomoc
Wyrazaj sie- Dzz.'
Oj przepraszam poniosly mnie nerwy xD
Spróbuj jeszcze raz ściągnąć ale wątpię żeby to pomogło, ale spróbuj też coś z X-Trapem pokombinować bo wiele osób ma z tym problemy .
Do zobaczenia w grze heh .
Yhhhh z xtrapem sie bawilem ale ch.... nic nie pomogło
Wywal go, caly folder X-trapa. Potem wlącz laucher i powinno pobrać go na nowo. Może pomoże.
Już to robilem 2 razy
A moze coś w procesach
To pomoze ktos ??
Ps. wiem wiem dual post
/ Fajnie, że jesteś świadom regulaminu forum, ale dubel pozostaje dublem, tak więc warn. - Cree
Może avast Ci dostęp blokuje. Kto go tam wie. Miałem Avasta i stwierdziłem, że to jest niezły syf... na dodatek musiałem pościagać specjalne pliki i wywalać go przez tryb awaryjny.... Polecam AVG. Wracając.... może to antywir coś blokuje
Mi wczoraj wyskakiwal blad z Xtrapem. A dzisiaj wchodze na kompa ,naciskam na ikone z gra i patrze a tu dziala! Moze to przez to , ze wylaczylem programy dzialajace w tle. Tobie tez radze je wylaczyc(CTRL + ALT + DEL)
Ja miałem problem z X Trapem przy Cross Fire... ;/ Nie pograłem - ale dowiedziałem się że to sprawka Internet Explorer'a 8... trzeba mieć 7 lub niższego. Na każdym angielskim forum tak jest. A odinstalować na XP prof. jest trudno w ****
Witam mam taki błąd