mam ten error gdy updatuje LoL'a, repair, zmienianie servów nic nie daje.
Błąd w LoL'u
Continue, czekasz jakiś czas, wyłączasz, włączasz ponownie i updateujesz. Mnie tak zawsze pomagało.
średnio co 3 update muszę grę reinstalować, bo jakieś gówno się robi, teraz tego niestety zrobić nie mogę...
@upSkopiuj zatem od znajomego zainstalowanego LoLa.Dziala, potwierdzam. Kumpel ma slabe lacze (internet na USB, limit) i kopiowalem mu na USB.
Chłopie ja od 2010 roku nic nie robiłem, a jeszcze miałem dwa formaty. Weź spokój od kumpla jeśli go masz. Jak go nie masz to masz problem.

Mam podobny problem za każdym razem, gdy próbuję grać na EUW - albo błąd, albo spatchować się nie da. Patchuję więc na EUNE, a żeby przejść na EUW przechodzę na NA, a w trakcie patchowania na NA zmieniam na EUW i wyłączam launchera. Po odpaleniu na nowo wszystko śmiga.
Jeżeli mieszkasz w UK, to możesz mieć problemy z aktualizacją bo tam jakieś cenzury wprowadzili i gra Ci się nie spatchuje do końca. Po prostu przez filtr niektóre pliki nie przechodzą.
Przed wyskoczeniem błędu zmieniacie region na "Oceania", pobieracie nowy patch do końca (razem z instalacją), zmieniacie na pierwotną platformę, na której gracie, launcher pobiera kilka dodatkowych plików i voilà, powinno działać .
Ja mam inny sposób: wbijasz do folderu z lolem, potem>RADS i wyciągasz folder solutions. Mi to pomogło
Mialo to samo na 33 % wchjodzisz w folder lola > RADS> kasujesz foldery soultion i download . Teraz juz powino pojsc po wl lanchera jeszcze raz.
mam ten error gdy updatuje LoL'a, repair, zmienianie servów nic nie daje.