Blade and Soul China - Rejestracja i pobranie klienta

całkiem szybko idzie :)

0m5i.jpg

zobaczymy czy z instalacją będzie podobnie ;)

ciekawy jestem ustawień ultra i wyżej bo na filmikach w strasznie złabych wsjo pokazują. Więc sprawdze sam ;)

tym czasem może jakaś polska sekcja z innym adresem się szykuje? czy sjo tu zostanie ;)

Wlasnie na jaki server lecimy?

Jak odpalą to ocenimy pingi

Ja spadam spać i widzimy się po 6. Zaserwuję szybki poradnik do UI i będziemy grać/streamować(ren to obsługuje)/bawić się razem!

Mam pytanie,która opcja po odpaleniu lunchera to okno logowania?Grę mam pobraną i update też ale ni w ząb nie ogarniam,gdzie wpisać login i hasło.Druga sprawa w którym miejscu wpisuje się kod który mamy po rejstracji z QQ?

ten kod po rejestracji to jest twoj login a passy wpisujesz jak klikniesz na dzialajacy server + wyskoczy ci okienko z podaniem danych i czy masz 18 lat u samej gory na tej stronie dalem linka do generatora

@up Ok,kumam o co chodzi.Dzięki za wyjaśnienie.

Na którym serwerze gracie? Mi trzeci i drugi wykazał najlepszy ping.

Wiadomo o co chodzi? ;x

EDIT

Wpisałem swoją datę urodzenia i śmiga

To jest nick w grze jakim będziesz się posługiwać na całym koncie. Taki Battletag.

gram tutaj

251.png

Kurde,wpisałem kod QQ i hasło,a potem te czarne okienko wyskoczyło co tam wpisać?BTW jeśl ita mma być imię po chińsku to jak to wpisać?

Tak wejdź w mój poradnik masz tam fotki. To pierwszy post.

@Aktualizacja

Wiem, że są problemy z questem początkowym. Jak po treningu walki pojawi wam się quest ze zwojem to go po prostu kliknijcie. Musicie go przeczytać to wszystko.

Ja wogóle nie widzę tego serwera który ty podałes aragmor.

u mnie lista wygląda tak:

http://bankfotek.pl/image/1619100.jpeg

1619100.jpeg

To niebieskie to podserwer. Wybiera się go po stworzeniu postaci.

Gram na ostatnim serwerze u góry(pierwszy od prawej).

Bez boostera 315pingu, z boosterem... tyle samo :P.

Btw. Też czujecie ten klimat jak z Tera Online?1450932_721605797863104_1564455196_n.jpg

Dzisiaj grajmy gdzie chcemy. Jak się sytuacja uspokoi to wybierzemy coś rozsądnego. Obecnie wszyscy są zbyt napaleni na grę by poczekać i wspólnie zagrać w jednym miejscu.

Jeżeli ktoś znajdzie sposób na komfortowa grę (40-80 pingu nie więcej) to proszę o kontakt.

Jeżeli ktoś znajdzie sposób na komfortowa grę (40-80 pingu nie więcej) to proszę o kontakt.

Ping mniejszy niż 100 chyba nie jest możliwy. Po prostu tak szybko dane nie podróżują.

Szkoda, nie chce sobie psuć zabawy dlatego będę w nieskończoność czekał na Europejską wersję : <

ttkhhhh... ja w pracy, dopiero instaluje :/

Czekamy

1.jpg