Witam, po próbie zalogowania na serwer pojawia mi się taki błąd. Czy ktoś wie co on oznacza?

Witam, po próbie zalogowania na serwer pojawia mi się taki błąd. Czy ktoś wie co on oznacza?

Kod błędu: TENVF (1)
Rozwiązanie: Zalecamy, aby ponownie uruchomić grę i ponownie pobrać klienta gry, aby uzyskać poprawny plik tenslx.dll.
Możesz w sobie w nieskończoność pobierać grę, nic Ci to nie da.
Pisałem wcześniej chyba o nim. Wykasuj z pliku jeden plik tenslx.dll
Sprawdź czy w emulatorze regionu masz na bank region chińska republika ludowa
Czyli jak rozwiązać ten błąd?
No podałem dwa rozwiązania. Wykasuj plik i zobacz czy launcher go dociągnie. Jeśli nie to pobaw się emulatorem regionu.
Nie no pytanie było do kolegi wyżej, stosowałem już te kroki wcześniej i nic nie dały, odpaliłem launchera i coś tam dociąga, ale utknął przy 46%.
Ja aktualnie walczę z klientem, z tym samym problemem, co kolega wyżej.
@EDIT: Mam nowy problem. Wyskakuje obrazek, że się gra włącza(wiecie o co chodzi, logo BnS z czymś tam), znika i na tym się kończy. Ktoś miał taki problem już?
ok już działa , mógłby ktoś powiedzieć gdzie znajdę opcje Dźwięku? bo wgl głosu nie mam
@Edit: Jak próbuję wejść do gry wyskakuje mi taki komunikat. Ktoś wie co to oznacza?

Co to ma byc??-.-. Zawsze *** zawsze co sciagne jakas gre od addidasow to zawsze errory.
grubo ^^
ok już działa , mógłby ktoś powiedzieć gdzie znajdę opcje Dźwięku? bo wgl głosu nie mam@Edit: Jak próbuję wejść do gry wyskakuje mi taki komunikat. Ktoś wie co to oznacza?
Na lapku mam to samo, nie mam pojęcia o co chodzi.
mam to samo
server full
Server full, max w queue może być 3k osób, więc próbujcie, próbujcie . Mnie tylko bawi, że zamiast się za wszystko wziąć 2-3 dni przed OBT to dużo ludzi teraz ściąga, teraz postuje errory itp. No cóż
Ja tam nawet nie moge zainstalować clienta.
Jak to było z tym hasłem i loginem?
Mój login to z http://zc.qq.com/en/index.html ten numerek, a hasło?
Jak to było z tym hasłem i loginem?Mój login to z http://zc.qq.com/en/index.html ten numerek, a hasło?
No takie jak sobie ustawiłeś Była opcja, mail, login i hasło.
a ja jestem dobrej myśli zanim mi się wszystko ściągnie to już ludzie odpuszczą sobie grę xD