Ogólnie jakby patrzyć z perspektywy dnia dzisiejszego to tyłka nie urywa. Natomiast jeśli BS ma wyjść w 2014r u nas w EU to średnio to widzę. Oceniam tylko rozgrywke, pseudo non target i tryb poruszania. Jest to dobre na dzień dzisiejszy ale nie super. Większe wow miałem grając w OBT Tery jak i przez późniejszy okres rozgrywki.
Blade and Soul China - Rejestracja i pobranie klienta
Co zrobic w quescie na 4 lvl jak sie jest assasinem? ta misja pojawia sie zaraz po tym jak trzeba zabic 8 krabow z gory dziekuje ;P
idziesz spowrotem do kampingu/namiotu z tego co pamietam, wszystko powinienes miec zaznaczone na mapce.
Up ty tak na serio? Przeciaz ta gra to ideal + do tego jest open world pvp arenki itp bylbym wniebo wziety gdyby zrobili angielska latke + mialbym ping -100 to bym nawet nie czekal na eu wersje
Up ty tak na serio? Przeciaz ta gra to ideal + do tego jest open world pvp arenki itp bylbym wniebo wziety gdyby zrobili angielska latke + mialbym ping -100 to bym nawet nie czekal na eu wersje
Pisze to na podstawie tego co teraz widze. Endgame nie oceniam na podstawie filmów z YT. Jestem ciekaw czy to co piszesz jest takie super bo brzmi dość ciekawie. Dodatkowo ile z tego co dziś mamy w chinach wejdzie do EU. Zawsze jest jakaś westernizacja i wychodzi crap.
tak swoją drogą jaki ping macie? Mi wychodzi średnio 310, mieszkam w UK
Pisze to na podstawie tego co teraz widze. Endgame nie oceniam na podstawie filmów z YT. Jestem ciekaw czy to co piszesz jest takie super bo brzmi dość ciekawie. Dodatkowo ile z tego co dziś mamy w chinach wejdzie do EU. Zawsze jest jakaś westernizacja i wychodzi crap.tak swoją drogą jaki ping macie? Mi wychodzi średnio 310, mieszkam w UK
Uwierz kolego ze ta gra to jest cos wiecej, to wejdzie na 1sze miejsce jak tylko ta gra wyjdzie, w sumie to mysle ze jedynie Archeage moze dorownac tej grze. Czekalem na ta gre 3-4 lata. + tez mieszkam w UK XD
@edit
Ktos wie co zrobic w tym quescie? Bo juz glupieje doslownie...
tez mam tego questa i za cholere niewiem co z nim zrobic ja mieszkam w irl ale moj brat mieszka w uk i moze niebawem doniego dolacze
Ktos mial taki problem i wie jak go rozwiazac. Klikam serv i mam freeza clienta.
Jakies pomysly?
Hmm dziwne, ten komunikat jest zawsze jak się logujesz, coś w stylu 'proszę czekać' po chwili jednak znika, wcześniej mogłeś się zalogować?
Tak wczesniej moglem ale potem reinstalowalem gre + zmienialem region itp. bo mi boostery nie dzialaly, wczesniej dalo sie to obejsc wylaczajac je a teraz chcialem troche popracowac nad pingiem.
phi ciesz sie chociaz mozesz grac >.< A ja siedze juz 20min przed pieknym portretem pani z lunchera.
Moze poprostu zrob reinstall nie uzywaj zadnych boosterow.Uruchom jako admin i powinno dzialac
@ps. Myslalem ze sie bedzie gorzej gralo quest tracker takowy jest co ulatwia wszystko narazie tylko mam problem z tymi czesciami armorow tych co potrzeba 8 niby mam caly komplet ale niewiem co daje ;c
Jaki jest sens grania z pingiem 350+ znaczy wiesz pograc sobie moge ale ja juz vipa kupilem wogole xD Wiec licze na cos wiecej niz opznienia 1.5s
290-310 ping mam :[ Zaraz spruboje z launcherem za ile kupiles i co daje? Czy na officialnym maja byc tylko 3 takie odznaczniki? czy moze 4? bo mam 3 z gory dziekuje ;c
Czy na officialnym maja byc tylko 3 takie odznaczniki? czy moze 4? bo mam 3
Nie rozumiem xD
Co do tego vipa to jeszcze nie wiem bo to sie robi tak ze kupuje QP a potem w grze wymienia QP na zeczy z IS jak np VIP a nie udalo mi sie wczoraj wejsc bo akorat Maintenance >.< Jak bede mial pewnosc to dam znac napewno i ile to wynosci w ostatecznosci A VIP daje napewno zwolnienie z kolejki i wiecej expa. Czy cos wiecej? Poki co nie wiem
Chodzi mi o to ze jak odpalam oficjalnego boostera to mam tylko takie 3 żeczy odhaczone a wydaje mi sie ze powinny być 4 jaki masz Ping bez boostera ? Fajnie by sie grało z angielska latka i pingiem 100-150~~
@Edit Dziala mi booster jednak i faktycznie dziala z 290-310 mam 240-250
A no mi officjalny nic nie daje ten platny Xun Lei Game Booster obniza mi do 190 tylko jak by sie dalo wbic do gry jeszcze... eh
@edit: btw LuckySeven ty bedziesz z nami grac? Bo ja tu widze pelno osob sie wypowiadalo ze bedzie grac a ostatecznie to tylko osoby z strema z nami graja.
Ren ja dzisiaj muszę zniknąć w ciągu dnia i grać będę wieczorem. Ogarniesz gildię jeśli dobijesz pierwszy do 21?
Hm... mi gra niedziala poki co >.<
Pozatym ja nieche byc liderem a nie wiem czy potem mozna go zmienic. Lepiej zebys to ty zrobil Tak ze spoko niema pospiechu poczekamy na ciebie
Spoko. To jeszcze zagadka i ankieta dla czytających.
Będziemy dobrzy czy źli?
Żli to czerwona frakcja.
Dobrzy to niebieskie ludki.