^ Chodzilo mi o piosenke w tle wiec prosze o usuniecie tego ostrzezenia. Dziekuje

^ Chodzilo mi o piosenke w tle wiec prosze o usuniecie tego ostrzezenia. Dziekuje
Jest jakieś oficjalne info nt resetu staminy ? W sensie, o której godzinie ?
Raczej nie ale ci co grali i im sie stamina skonczyla sa pewnie zadowoleni ze servy padly ja akurat mialem zaczynac maraton a tu jeb mam nadzieje ze niebawem wlacza.
@Ps Moglby ktos wytlumaczyc jak uzywac ich officialnego boostera bo niby sie tam loguje niby dziala a pingi mam caly czas takie same
Ja w ogóle wyczytałem na Bns dojo, że niby jutro styknie nam staminy do 20, pojutrze do 23.. Srsly T_T ?
Raczej nie ale ci co grali i im sie stamina skonczyla sa pewnie zadowoleni ze servy padly ja akurat mialem zaczynac maraton a tu jeb mam nadzieje ze niebawem wlacza.@Ps Moglby ktos wytlumaczyc jak uzywac ich officialnego boostera bo niby sie tam loguje niby dziala a pingi mam caly czas takie same
Wyłącz zaporę, antywira i po odpaleniu launchera wyłącz go i jeszcze raz odpal w zemulowanym regionie. Booster od czasu startu cały czas będzie działał w tle.
Prosiłbym też przeglądających o dwie rzeczy.
1. Trzymanie się tematu i zadawanie pytań po sprawdzeniu 1 postu. Tam są wszystkie poradniki.
2. Oczyszczenie postów z warnami z wpisu. Jeśli administracja potrzebuje info, o które chodzi chętnie podlinkuję.
@Aktualizacjia
Prace konserwacyjne zakończą się o 1 w nocy naszego czasu.
Mam pytanie czy da się zalogować do gry bo louncher jest chiński xD więc nie mogę nic przeczytać ale wiem że wszystkie obrazki od serwerów chyba mają szarą kropkę a nie jestem na bieżąco jeszcze z tym co się dzieje.
Mam pytanie czy da się zalogować do gry bo louncher jest chiński xD więc nie mogę nic przeczytać ale wiem że wszystkie obrazki od serwerów chyba mają szarą kropkę a nie jestem na bieżąco jeszcze z tym co się dzieje.
O 1 w nocy da się zalogować. Obecnie trwają prace konserwacyjne. Jeśli coś się zmieni będzie aktualizacja w 1 poście tego tematu lub na moim blogu.
Dostaliśmy wytyczne o nieusuwaniu "brzydkich" postów, ale żeby temat wyglądał normalnie po inwazji offtopu ukryje te posty.
P.S. czekam na EU wersję tej gry:>
@Edit
Thx Leman:)
Też usunąłem jakiś post i dałem dodatkowego warna .
Dla tych co jeszcze nie grają, na zachętę:
Też usunąłem jakiś post i dałem dodatkowego warna .Dla tych co jeszcze nie grają, na zachętę:
Ukradłeś mi kota. Swoją drogą ile osób grało summonerem i może coś powiedzieć o solowaniu dungeonów. Potrzebuję wytycznych do buildu i porównania ze swoimi doświadczeniami.
Tutaj macie info na temat angielskiej latki http://www.bladeands...ch/page__st__40
Do Southern Star za tego warna
Co do English patcha.
Ja czytałem że kr już ma, a CN nie ze względu na różnice w patcherze i to będzie dość ciężkie do zrobienia, translacja to tam pikuś.
Jeżeli ktoś natomiast ma screena z tłumaczeniem ustawień grafiki, będę wdzięczny.
Co do English patcha.Ja czytałem że kr już ma, a CN nie ze względu na różnice w patcherze i to będzie dość ciężkie do zrobienia, translacja to tam pikuś.Jeżeli ktoś natomiast ma screena z tłumaczeniem ustawień grafiki, będę wdzięczny.
Proszę bardzo, Leman
^ Dziekuje dobry czlowieku przyda sie napewno
Wie ktos czy jest jakis sposob na zmiane jezyka z chinskiego na koreanski by mozna bylo wgrac Ang patcha do koreanskiej wersji ?
@up Dziękuję .
To nic nie da, winny jest chiński patcher który w inny sposób sprawdza pliki i (nie)informuje o zmianach..
Przejrzałem kilka stron i zebrałem wszystkie znalezione w sieci poradniki tutaj. http://aragmor.pl/20...cja-poradnikow/
Za anglojęzyczne nie ręczę, szczególnie buildy i opisy klas. Wszystkie postaram się jak najszybciej ogarnąć i potwierdzić ich prawdziwość.
Jeśli macie jeszcze jakieś źródła to proszę o PW.
Serwery żyją!!!!
Rozumiem, czyli ze powiedzmy ktos z nas chce zrobic polskiego/ang patcha z jezyka chinskiego to nie da rady tylko z powodu tego patchera?
Rozumiem, czyli ze powiedzmy ktos z nas chce zrobic polskiego/ang patcha z jezyka chinskiego to nie da rady tylko z powodu tego patchera?
Ktoś z bns dojo się już tym zajmuje.
Tak, problemem był patcher .
http://www.bladeands...-english-patch/
Serwery up!
Co zrobic w quescie na 4 lvl jak sie jest assasinem? ta misja pojawia sie zaraz po tym jak trzeba zabic 8 krabow z gory dziekuje ;P