To chyba amatorski patch bo napewno nie od wydawcy.
Chiny są tak wlk państwem ze nie muszą tłumaczyć gry na inne języki.
Aktualnie jest problem z patchami bo leca po 7kilo na sekundę...
Pobierać póki można bo serwery bd mocno obciążone.
To chyba amatorski patch bo napewno nie od wydawcy.
Chiny są tak wlk państwem ze nie muszą tłumaczyć gry na inne języki.
Aktualnie jest problem z patchami bo leca po 7kilo na sekundę...
Pobierać póki można bo serwery bd mocno obciążone.
No. i to jest poradnik
Pekiński Server Odradzam bardzo.
400 pingu z VPN. A na innych serverach 250 to z VPN około 180? to już coś będzie można ugrać
Czyli ma ipblocka?
Panie i Panowie.Niestety poradnik kolegi nie uwzględnia kilku problemów:- Do tej pory gra wymagała uwierzytelnienia że mamy + 18 lat- Zrobienie postaci na złym serverze powoduje Ping w okolicach 700+ (powyżej 600 gra zamyka klienta)Dlatego też zamieszam poradnik mojego CL który gra już w chinach od pewnego czasu.http://www.bladeands...anie-blade-soulDo tego bonus + 18 patch a wkrótce również ENG patch.
Info było w jednym z poradników. Jednak je uwydatniłem.
Zbijanie pingu robi się na trzy sposoby za pomocą boosterów. Poradniki na ich temat dodam jutro. WTFast nie jest jedyną opcją.
ENG patch ma być wydany przez ekipę B&S Dojo. Jeśli kolega robi coś solo to niech lepiej im pomoże. Bardziej się to przyda społeczności.
Nie wiem czym tu się jaracie tym całym B&S przecież ta gra to jest dosłownie bardzo podobna gra jak TERA Online tyle że z bardziej Azjatyckim klimatem, TERA jak i B&S to już dwie gry bardzo przereklamowane są gry MMORPGa ja nie wiem poco piszesz takie posty... jeśli ludzie tu zaglądają to im się to podoba wiec raczej maja głęboko w d*pie co ty o tym myslisz
Ma ktoś może linka do normalnego downloadu, pamiętam że jak kiedyś ściągałem to było na full, a teraz 40-100kb/s.
Chomikuj niestety odpada chodzi mi o direct download, torrent albo przez QQdownloader.
Czemu chomik odpada?, Mi leci fullem. Pobier se IDM i wal z chomika.
Zadawajcie pytania. Postaram się przegrzebać internety by znaleźć na nie odpowiedź. Wszystko dodam do FAQ.
Pierwszy post zaktualizowany.
IPBlock?
IPBlock?
Blade and Soul China otwarte jest na cały świat. Wydaje mi się, że w przypadku blocka kilku czołowych graczy by nas o tym poinformowało. Więc na ten moment mówię, że nie ma IPBlocka. Szczególnie gdy w CBT go nie było.
Info było w jednym z poradników. Jednak je uwydatniłem.Zbijanie pingu robi się na trzy sposoby za pomocą boosterów. Poradniki na ich temat dodam jutro. WTFast nie jest jedyną opcją. Mi udało się osiągnąć ping w okolicach 40-50 ms.ENG patch ma być wydany przez ekipę B&S Dojo. Jeśli kolega robi coś solo to niech lepiej im pomoże. Bardziej się to przyda społeczności.
Nie uniese.
Na terenie polski standard to 30 - 50 pingu a ty masz 40 -50 z serverami oddalonymi od polski o około 7000 kilometrów. Wygrałeś Wiadro internetu.
90% juz pobrane konto zrobione teraz tylko czekac na Ob
Do wpisu z pobieraniem klienta dodałem link z partami wersji Open Beta.
Przypominam, że posiadacze wersji CBT będą mogli zagrać dopiero 28 i nie obejmie ich event z wcześniejszym tworzeniem postaci.
Dodatkowo ważną informacją (info z zagranicznego forum) jest, że stworzenie postaci w czasie 23-24 listopada przypisuje nas prawdopodobnie na stałe do jakiegoś serwera. Ma to ograniczyć przeciążenia na początku. Oczywiście po pewnym czasie będzie można wybrać inny serwer.
Jak dla mnie najlepszy server to hongkong z tego co pingowalem poprzez cmd , ping bez wtfasta ok. 180 - 200 , tylko jeszcze zebym mogl tego launchera uruchomic ... pobieram ten downloader bns i nie moge go uruchomic ... klikam w niego 2x i nic sie ni dzieje ... a konto juz mam zalozone , zweryfikowane ( razem z wiekiem etc ) ... wie ktos jak sobie z tym poradzic ?
Posiadacze Klienta CBT mają do wyboru 6 regionów. Trzy do CBT i trzy do OBT. Jeśli wybiorą te z OBT ich klient zostanie zaktualizowany i normalnie sobie zrobią postać ale nie pograją już na cbt które skończy się 28.
Informacja odnośnie przypisania do jednego regionu jest niepotwierdzona.
Ilość postaci jaką na razie będzie można stworzyć to 1
To udało mi się osiągnąć za pomocą oficjalnego boostera, który jest za free. Przez chwilę nawet było 200 ms. Jutro dostaniecie porównanie tych programów. Może uda nam się osiągnąć coś zadowalającego
PS. Leman podrzucił mi linki do szybkiego downloadu. Uzupełniam nimi mój wpis na blogu.
Screen który wstawiłeś pokazuje ping z login serverem. Realny ping otrzymamy dopiero bezpośrednio w grze.
VRider GG zapraszam.
@Mielarka spr priva tu na forum
Obecnie tylko taki mogę przedstawić. Jednak już on pozwoli wybrać najlepsze oprogramowanie i konfigurację.
Info odnośnie posiadaczy CBT klienta. Prawdopodobnie dziś (sobota) klient zaktualizuje się i będziemy mogli wybrać serwery OBT. Obecnie są poszarzałe.
Tworzenie postaci powinniśmy rozpocząć o 4:00 jeśli dobrze przetłumaczyłem strefę czasową.