Blade and Soul China - Rejestracja i pobranie klienta

Pozwoli ci na wyprawę w góry Do pekinu między lamy , gdzie będziesz dostawał dc co 10 sec.

Posiadacze CBT clienta mają możliwość zaktualizować go do wersji OBT a nie że muszą.

Tworzenie postaci można rozpocząć o 4 rano naszego czasu.

Skoro niema ipblocka to po co siedziec na vpn?. Mam neta 50mb, wiec na lagi niema co liczyc ;).

Tez mam 50mb ale raczej watpie zeby nie bylo lagow.

Ogarnia ktoś dodawanie torrentów i mógłby to na torrenty dać?

Potrzebuje tylko clienta, bo konto juz mam :x

Nie trzeba nic przesyłać, po prostu mieć na dysku dany plik.

Ja mam neta 30 i też mogłbym powiedzieć, że nie będę miał lagów. Jednak boostery tworzą specjalne połączenie, które pomija wiele serwerów używanych normalnie. Dzięki temu ping się zmniejsza i my mamy mniejsze lagi.

Witam, wszystkich serdecznie. Korzystając z konta mojego kolegi , postanowiłem zmarnować pół godziny swojego życia by przybliżyć wam nieco sprawę związaną z graniem w Azji.

Na co dzień zajmuje się właśnie tego tupu zagadnieniami. Testuje gry w azji zanim wejdą na rynek europejski by nasz klan nie zaangażował się w jakąś crap produkcję.

By jednak nie być gołosłownym pozwólcie że przekażę wam pozdrowienia z dalekich krajów:

1jpg_naqnxeh.jpg

2jpg_naqnxer.jpg

Skoro wiecie już co jest jak to pozwólcie że przytoczę kilka spraw:

Pyt: Czy wybór servera na azjatyckiej grze jest prostym zadaniem ?

Odp. Nie albowiem trzeba również pod uwagę wziąć nie tylko ping servera z jakim się łączymy, ale również ping servera wykorzystywanego przez game boostera.

Pyt: Co może spowodować wybranie złego servera ?

Odp: Ping w okolicach 400+ który praktycznie uniemożliwia grę.

Pyt :Czy zmiana ustawień regionalnych ma jakiś wpływ na działanie mojego komputera ?

Odp: Tak , zmiana ustawień regionalnych może spowodować nieprawidłową pracę programów.

Zalecam korzystanie z Emulatora Lokalizacji który działa wyłącznie na jedną aplikacje.

Pyt: Czy można grać bez korzystania z dodatkowych aplikacji ?

Odp: Tak , jednak nie będzie to gra przyjemna. Ze względu na odległości 6000 km + im więcej wspomagaczy mamy zainstalowanych tym lepiej.

Pyt: : Co jeszcze powinienem wiedzieć przed grą w rejonach azjatyckich ?

Odp : Zalecam posiadania Telefonu z Androidem w wersji 2.5+

Podrawiam tez pana Aragmora który również próbuje swoich sił w walce z krzaczkami. Podziwiam pana entuzjazm , niestety musi się pan jeszcze wiele nauczyć a wiedzę teoretyczną z poradników przekuć na praktyczną.

Pozdrawiam Finkregh

DF/CL

Walkę z krzaczkami toczę dopiero od jakiś dwóch tygodni. Dlatego z wyjadaczami szans nie mam. Jednak postaram się by wszystkie najważniejsze informacje pojawiły się we wpisach na blogu i tym temacie :)

Co do torrenta to postaram się pobrać klienta OBT i jakoś go udostępnić. Niestety nic nie mogę obiecać w tej materii. Na blogu podlinkowane są trzy źródła i dwa z nich powinny dawać dość dobrą prędkość downloadu.

@Aktualizacja

Szyba aktualizacja. Dzisiaj zamknięty zostanie serwer 2.png osiągnął on limit swojej pojemności. Jutro ma pojawić się kolejny serwer 3.png

@Aktualizacja 2

Serwery OBT gryzą piach. Prawdopodobnie osiągnęły swój limit. Nie ma jeszcze informacji na temat ponownego ich otwarcia lub dodania nowych serwerów (pomijając ten z poprzedniej aktualizacji). Musimy poczekać. Oczywiście serwery CBT działają bez problemu.

4.png

@Aktualizacja 3

Dotarłem do informacji na temat nowego serwera i stanu obecnych serwerów. Wytłumaczenie tutaj

http://aragmor.pl/2013/11/23/blade-and-soul-china-serwery-zostaly-zapelnione/

Ponawiam prośbę, czy mógłby ktoś dać to na torrenty?

Mogę spróbować na torrenty już teraz dać klienta CBT. Chcesz?

https://dl.dropboxusercontent.com/u/10173755/Blade%20and%20Soul%20CBT%201.62%20China.torrent

Trzeba go tylko patchnąć? Yup ?

Mogę spróbować na torrenty już teraz dać klienta CBT. Chcesz?https://dl.dropboxus...2 China.torrent

Dzięki wielkie, ściąganie OBT zatrzymało mi się na 50% bo net padł...

@up

Tak to jest chyba jeden z ostatnim CBT clientów.

Ta. Trzeba go patchnąć i trochę to wam zajmie. Niestety jeszcze nie pobrałem obt ;/ a udostępnienie zainstalowanej i spatchowanej gry to 15 gb.

Jeszcze jedno pytanie. Działa wam ten torrent? Pierwszy raz coś wysyłam w ten sposób.

Sprawdzę jak dotrę do domu to editnę post w razie czego, w każdym razie dzięki za upload ! ;) Btw. Macie zamiar coś składać w ogóle ? jakąś gildię czy coś? Bo ja z 4 kumplami mam zamiar zacząć od czwartku grać :D

Ta. Trzeba go patchnąć i trochę to wam zajmie. Niestety jeszcze nie pobrałem obt ;/ a udostępnienie zainstalowanej i spatchowanej gry to 15 gb.Jeszcze jedno pytanie. Działa wam ten torrent? Pierwszy raz coś wysyłam w ten sposób.

Widać 3 seedy i jednego peer'a, ale nie ściąga, niestety. Zresztą już po ptakach, skoro nieoficjalny serwer ENG został zapełniony :(.

Widać 3 seedy i jednego peer'a, ale nie ściąga, niestety. Zresztą już po ptakach, skoro nieoficjalny serwer ENG został zapełniony .

Jaki nieoficjalny serwer?

Jaki nieoficjalny serwer?

No nieoficjalny tzn. taki umowny, żeby anglojęzyczna społeczność zebrała się w jednym miejscu...

Rozumiem. Czyli dla mnie i ludzi nie mogących ściągnąć nie ma opcji na zagranie?

EDIT@

Mam jakiegoś chyba downloadera : "bns_1.72.4010.4_pcmgr_setup_signed_TDL_signed" Ale nie mogę tego otworzyć. Jakieś pomysły?

Jak pobrales to musisz zmienic region w ustawieniach na chinski ja otoz mam taki problem znaczy niewiem czy problem pobralem downloaderem zainstalowalem ale nic sie nie patchuje ani nic ;C

Ja zmieniłem na chiński HongKong chyba, ale klikam 2x i nic się nie dzieje

Ja zmieniłem na chiński HongKong chyba, ale klikam 2x i nic się nie dzieje

Możliwe że jeszcze się nie ściągnęło, spróbuj jeszcze raz.

Ewentualnie tutaj masz inny download:

http://download.1717...64231/#highdown

Możesz też spróbować pobrać torrentem od

aragamor