Blade and Soul China - Rejestracja i pobranie klienta

Odpal Instalator poprzez emulator i śmignie bez problemu, ja tak zrobiłem i teoretycznie wszystko działa jak ta lala.

A ja wlasnie mialem problemy z emulatorem wiec zainstalowalem z chinski uproszczonym

Ja osobiscie nie mialem tego problemu, moge ci tylko powiedziec czego sie dowiedzialem na innych forach. Jak mowilem nie znalazlem potwierdzenia zeby jaki kolwiek sposob rozwiazal ten problem podalem ci porade co radzili zrobic w takiej sytuacji.

@edit: Najwieksza magia wedlug mnie jes to ze jak zmienisz glowny folder z ˝ŁÁé_ĚÚѶ na rcpk.png lub na odwrot to mozesz uzyskac rozne efekty.

Witajcie, grałem wczoraj w BnS, wbiłem lvl, czy tam kilkanaście, a dziś po patchu wchodzę i po wpisaniu danych logowania moim oczom ukazuje się takie oto okienko, które w ogóle nie znika ( a powinno po kilku sekundach ). Link: http://imageshack.us/a/img43/8900/5vwk.png

Mam nadzieję, że uda się rozwiązać ten problem, podkreślam, że reinstalowałem grę kilka razy, a także instalowałem DirectX i Microsoft Visual. :)

Witajcie, grałem wczoraj w BnS, wbiłem lvl, czy tam kilkanaście, a dziś po patchu wchodzę i po wpisaniu danych logowania moim oczom ukazuje się takie oto okienko, które w ogóle nie znika ( a powinno po kilku sekundach ). Link: http://imageshack.us...3/8900/5vwk.pngMam nadzieję, że uda się rozwiązać ten problem, podkreślam, że reinstalowałem grę kilka razy, a także instalowałem DirectX i Microsoft Visual.

Witaj w moim swiecie, ja siedze nad tym bledem od 4:00 mi przez chwile dzialalo jak zmienilem folder glowny z Chinskich na jakies polskie ja mam tak.

Moze akorat ci to pomoze....

Nie rozumiem czemu wiekszosc z was ma ????? zamiast krzaczkow pewnie stad te wasze wszystkie problemy. Jezeli chcesz zeby ci dziala gra HarYry zrob tak Odinstaluj gre calkowicie zrob nowe konto zmien region na Chinesse Simplified, Prc nazwa w angielskiej wersji windowsa i zainstaluj gre odnowa. Jak zrobisz w ten sposob co napisalem to na 99% gra powwina ci dzialac.

Nie rozumiem czemu wiekszac z was ma ????? zamiast krzaczkow pewnie stad te wasze wszystkie problemy. Jezeli chcesz zeby ci dziala gra HarYry zrob tak Odinstaluj gre calkowicie zrob nowe konto zmien region na Chinesse Simplified, Prc nazwa w angielskiej wersji windowsa i zainstaluj gre odnowa. Jak zrobisz w ten sposob co napisalem to na 99% gra powwina ci dzialac.

Czemu? Hm... moze dlatego, ze zmiana regionu nie przynosi nic dobrego i ludzie maja opory w robieniu tego. Ja probowalem juz tyle kombinacji i zadna nie dziala. Mam na kompie 2v b&s jedna zainstalowana z Chinskiego regionu i wtedy ladnie sie foldery nazywaja i druga normalnie wtedy wlasnie ma sie takie "krzaki"

Ale ja już grałem, tylko po tym 50MB update mi się zaczęło takie coś pojawiać.

@2UP Spróbuję, może pomoże. ;)

Ale ja już grałem, tylko po tym 50MB update mi się zaczęło takie coś pojawiać.@UP Spróbuję, może pomoże.

Ja tez juz gralem wbilem 13lvl a dzisiaj nic... tylko przez chwile udalo mi sie wbic, napisz daj tutaj jak masz domyslnie nazwany ten folder i ten plik exe Bo to roznie jak masz ladny Chinski to zmien na polski jak masz krzak to na Chinski mozesz poprobowac. Znalazlem to rozwiazanie gdzies na jakims forum, zupelnie nie wiem na czym to polega -.-

Jezeli chce sie grac w b&s u chinoli to trzeba niestety zmienic region. U mnie np po zmianie regionu nie zmienilo sie prawie nic tyle ze mam pare wiecej czcionek itp Taki maly Update lvl bylbym wiekszy gdybym nie czekal z 3-4 godziny w kolejce

Jezeli chce sie grac w b&s u chinoli to trzeba niestety zmienic region. U mnie np po zmianie regionu nie zmienilo sie prawie nic tyle ze mam pare wiecej czcionek itp Taki maly Update lvl bylbym wiekszy gdybym nie czekal z 3-4 godziny w kolejce

No to widzisz u ciebie tak jest, u mnie np wogole region Chinski uniemozliwial wlaczenie gry, miedzy innymi dlatego mialem taki problem z wybraniem serv bo mialem ??? a jak z emulowalem czy zmienilem w ust win to wogole nie odpalalo. Ja mam duzo problemow przy zmianie regionu w win. Np PS mi nie dziala + widgety

@UP

Chyba masz coś nakopane z systemem, skoro hulało, a teraz już nie hula, a zmiana regionu, czy emulator odmawia Ci posłuszeństwa.

Nie wiem czemu mam pytajniki, ale jak dotychczas było dobrze, to czemu nagle miałoby się zmienić ? Nie zwracałem na nie uwagi, więc nie wiem, czy w ogóle tam wcześniej były. Ustawiłem region Chiński, uproszczony ChRL ( patrz: PRC ), instalowałem kilka razy, przed update wszytko było w porządku. Właśnie instaluję raz jeszcze i zobaczę, czy uda mi się coś "naprawić". ;)

@UPChyba masz coś nakopane z systemem, skoro hulało, a teraz już nie hula, a zmiana regionu, czy emulator odmawia Ci posłuszeństwa.

Testowalem na 2 kompach u mnie i mam podobnie, region i emulator nie odmawialy posluszenstwa tylko gra odmawiala. Zreszta bylo w pozadku. Coz ja lece spac powodzenia, moze uda wam sie naprawic. Ale poki co moj problem jest najzadszy pisalem na paru forach to nie widzieli co to wogole jest.

Czyzby servery padly?

Witam moderator odesłał mnie z tym problemem w to miejsce.(Co wydaje mi się nie zrozumiałe bo to jest problem tematyki technicznej a nie problem z zalogowaniem się do gry aleco ja mogę wiedzieć,"moderator zawsze ma rację".)Więc ktoś jest w stanie pomuc?

http://mmorpg.org.pl/forum/topic/54751-blade-and-soul-graphic-problem/#entry395815

Witam mam problem odnośnie gry Blade and Soul (CN).A mianowicie gdy wchodzę do gry psuje sie obraz i zamiast normalnych kolorów robi się coś takiegonie wiem dlaczego tak się robi bo przy ładowaniu obrazki są normalne.Dodam jeszcze że na atomix'ie grałem na najwyższych detalach i działało płynnie.Operating System: Windows 7 Ultimate 32-bitProcessor: AMD Athlon™ II X2 250 Processor (2 CPUs), ~3.0GHzCard name: ATI Radeon HD 4600 SeriesMemory: 2GB RAMMonitor Model: unknown

Problem solved ! :D Okazało się, że jestem większym debilem niż przypuszczałem. Jak mogłem usunąć folder QQ ?!!?!? ( -.-' ). Nic tylko pogratulować mojej głupoty, straconego czasu - mojego i Waszego. Dziękuję, że staraliście się pomóc mi w rozwiązaniu nierozwiązywalnego teoretycznie problemu więc przepraszam Was za to. :) jeszcze raz dziękuję.

Niema za co wie ktos moze co ile czasu sie regeneruje stamina? :C

Serwery martwe do 1 w nocy

ALE ZAJE***IE :D Akurat mi sie stamina skonczyla jak tam z lvlem stoisz aragmor? :P