Akurat jak udało mi się rozwiązać problem. Zmarnowałem pół dnia na mojej głupocie, na ale za to się płaci.
Blade and Soul China - Rejestracja i pobranie klienta
Przynajmniej rozwiazales Duzo osob tutaj wcale grac niemoze :C
Witam moderator odesłał mnie z tym problemem w to miejsce.(Co wydaje mi się nie zrozumiałe bo to jest problem tematyki technicznej a nie problem z zalogowaniem się do gry aleco ja mogę wiedzieć,"moderator zawsze ma rację".)Więc ktoś jest w stanie pomuc?http://mmorpg.org.pl...em/#entry395815
Ok, na początek sprawdź czy masz najnowsze stery do grafiki i directx.
Jeżeli masz, zobacz czy przypadkiem nie masz ustawionego tryby zgodności(szczególnie uruchamianiu w mniejszej niż 32bitowej palecie kolorów).
Gdy już to zrobisz, zainstaluj MSI Afterburner i sprawdź czy czasem Ci się grafika nie grzeje.
Jak to nie pomoże, wejdź w ustawienia gry i wyłącz wszelkie light ray, shade, cienie i inne pierdoły:
Aragmor dodali byście mnie do waszej gildii mój nick :Alioros
Doszedł już ktoś do jakiegoś dungeonu jak tak to od jakiego lvl jest ?
Przeciez tutaj jest dung za dungiem, na poprzedniej stronie dodstalem ss z dungu A tak to niespotkalem nikogo kto by mowil po angielsku. Tej gildi jeszcze niema renowi nie dziala gra a niewiem co z aragmorem
Utknęliśmy na Skorpionie. Zabicie go wymaga przynajmniej 4 graczy w party. Niestety laggi nas zbiły już 2 razy.
Obecnie jestem prawie na 18 lvl.
Utknęliśmy na Skorpionie. Zabicie go wymaga przynajmniej 4 graczy w party. Niestety laggi nas zbiły już 2 razy.Obecnie jestem prawie na 18 lvl.
Dziwne, ja jak na razie nie miałem żadnych opóźnień, jedynie co to przycinki z winy kompa.
Grasz na tym serwerze z kreacji postaci pod OBT?
Jak patrzyłem to mam tam ping ponad 400 :<. na tym co gram mam>
Gra ktoś z was na serwerze w prawym górnym rogu?
Raczej watpię ja specjalnie zrobiłem postać tam gdzie wszyscy grają a mam 5 lv assasina na tym co ty leman . Argamor jak myślisz daleko mi do tego skropiona ? Na screenie możesz zobaczyć jaki mam teraz quest bo tak to mogę wam pomoc i sam przy okazji zrobię. Kto ma vipa ? czy mozna komuś kupić vipa poprzez grę ? Czy mozna kupić vipa extended bez wykupienia tego zwykłego ? Jeżeli nie to np jak mam 25 dni left na basic VIP i odkupię tego 30 dni extended to mam 55 dni extended czy 30 extended a pozniej 25 normalnego ? Czy może da mi poprostu 30 dni normalnego z góry dziękuje
^ ja gralem na serverze nr 1 ale wlasnie zaczynam grac na nowo, tzn zaczne jak wstana servery
Dajcie jakies teesiwo bo na sucho niechce sie grac.
czy mozna komuś kupić vipa poprzez grę ?
Z tego co wiem można doładować komuś te punkciki cashowe, wystarczy mieć go w znajomych na stronie. Na mmosite widziałem poradnik.
Kiery servery up?
Kiery servery up?
Ktoś wyżej pisał, że o 1, ale według moich obliczeń o 2(9 rano czasu CN gmt+8), oczywiście całkiem możliwe że ruszą wcześniej , tak jak ostatnio.
Możliwe, że ktoś nie wziął pod uwagę, że Polska ma czas gmt+1 więc pewnie dlatego o 1. ^^
Kto mi kupi vipa? :*** Bo sam niestety niemam jak moge dac cos w zamian
2:25 i w końcu servery puściutkie, nareszcie.
Dobrze ja zaraz zaczynam hehe, wczoraj czytając jakie macie kolejki sobie odpuściłem. Może mi ktos powiedzieć jaka frakcja Czerwona czy Niebieska? , gdyż chcę z wami grać
Oraz lepiej odpalać gre przy zmienionym języku w Windows czy przez owego Emulatora?
jak zwykle 2k osob w kolejce ... czlowiek sobie po nocce wroci z pracy i nawet pograc chwile nie mozna ;(